(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, työasema- ja mobiililaiteympäristöt
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta, Elisa Appelsiini, on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Haemme Elisa Appelsiinille kokeneita asiantuntijoita lisävahvistukseksi tiimiimme, joka vastaa nykyisten ja tulevien asiakkaiden työasema- ja mobiililaiteympäristöjen suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä ja ylläpidosta. Tiimimme huippuosaajat ovat teknologiasertifioituja alan asiantuntijoita.

Haluaisitko sinä olla osa tätä huipputiimiä ja työskennellä jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä? Haastat mielelläsi itsesi ja kollegasi ratkaisemaan yhdessä hankaliakin ongelmia. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja sinulta löytyy kykyä ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja tuottaa teknisiä suunnitelmia ja dokumentaatioita. Elisa Appelsiinilla pääset oppimaan, laajentamaan ja syventämään jo vahvaa teknologiaosaamistasi ja pätevöitymään tarvittaessa uusilla sertifikaateilla mielenkiintoisten projektien parissa.

System Specialistin roolissa toimit 2. ja 3. asteen teknisessä tuessa, pääset osallistumaan asiakasprojekteihin teknisenä asiantuntijana ja ylläpidät sekä kehität asiakasympäristöjä. Edellytämmekin sinulta vähintään kahden vuoden kokemusta 2. tai 3. asteen tuessa toimimisesta tai projektityöskentelystä. Lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Sinulla tulee olla syvällistä osaamista ja sertifiointeja vähintään yhdestä tai mieluummin useammasta osa-alueesta:

  • Microsoft System Center Configuration Manager
  • Microsoft Enterprise Mobility + Security
  • Windows 7/8/10
  • Microsoft App-V
  • Windows infrastructures (AD, GPO)

Ilahdumme erityisesti mikäli sinulla on lisäksi osaamista seuraavista teknologioista:

  • Microsoft Azure ja Office 365
  • Citrix XenApp/XenDesktop/XenMobile
  • Jamf Pro
  • OS X
  • Sovelluspaketointiosaaminen

Pääset työskentelemään inspiroivassa työympäristössä hienoissa tiloissamme Helsingin Kaarlenkadulla, nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista ja kehittymään vielä paremmaksi huippuasiantuntijaksi!

Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Voit tutustua linkin takaa meihin #elisalaisiin ja lukea lisää Elisasta. Myös somessa voit seurata arkeamme #elisalainen.

Mikäli kaipaat lisätietoja ole yhteydessä Samiin (sami.kumpulainen@elisa.fi; puh. 04577312427).

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kerrothan itsestäsi mahdollisimman pikaisesti.