(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, Tukipalvelut (Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Tiedätkö ne arjen supersankarit, jotka auttavat niin isoilla kuin pienillä työpaikoilla? Korjaavat koneet, saavat järjestelmät rullaamaan, jotta jokaisen työpäivä olisi mahdollisimman sujuva. Nämä supersankarit löytyvät juuri meiltä, Elisalta! Autamme koko ajan kasvavaa yritysten joukkoa heidän arkipäivän IT-ongelmissa hyvällä meiningillä tottakai! Heitä viitta yllesi ja hae:

Nyt etsimme System Specialisteja vahvistamaan Elisan Tukipalveluita Tampereelle!

Me Tukipalvelut-tiimissä vastaamme Elisan ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta. Me olemme loppukäyttäjän tuki ja turva kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Annamme tukea sähköpostitse, puhelimitse, sähköisen palvelukanavan kautta sekä paikan päällä asiakkaiden luona. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan ongelmatilanne jo heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Työskentelemme hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa, jonka vuoksi tehtävässä törmää useisiin eri teknologioihin. Emme kuitenkaan oleta, että jokainen tiimin jäsen on guru kaikessa, mutta toivomme jokaiselta intoa ja halua oppia uusia teknologioita. Työ on varmasti monipuolista ja vaihtelevaa ja mahdollistaa jokaista kehittymään jatkuvasti.

Ethän epäröi hakea mukaan, mikäli seuraavat kohdat pätevät sinuun ja osaamiseesi:

  • Sinulla on hyvää osaamista Microsoft -käyttöjärjestelmistä ja -teknologioista
  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja loistavat asiakaspalvelutaidot
  • Otat asiakkaan huomioon jokapäiväisessä tekemisessä
  • Sinulla on tahtoa tehdä laadukasta tulosta aloitteellista ja vastuullista työotetta unohtamatta
  • Ongelmanratkaisukyky on vahvuutesi ja omaat reilusti positiivista ja reipasta asennetta asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisessa
  • Puhut ja viestit sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (esimerkiksi teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestauksen valituille henkilöille.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Petriin (petri.juutilainen@elisa.fi) tai Heidiin (heidi.valiniemi@elisa.fi). Me kerromme sinulle mielellään lisää.