(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, Tukipalvelut (Tampere)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta, eli Elisa Appelsiini, on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Etsimme nyt System Specialistia vahvistamaan Elisa Appelsiinin Tukipalveluita Tampereelle

Tukipalveluissa vastaamme Elisa Appelsiinin ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta sekä tuemme loppukäyttäjiä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Tukea annetaan sähköpostitse, puhelimitse, sähköisen palvelukanavan kautta sekä paikan päällä asiakkaiden luona. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan ongelmatilanne jo heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Työssä menestyminen edellyttää

  • Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden hyvää osaamista
  • Vahvaa kokemusta puhelintyöskentelystä ja erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
  • Asiakaskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
  • Tahtoa tehdä laadukasta tulosta sekä aloitteellista ja vastuullista työotetta
  • Kiinnostusta työskennellä tiimissä mutta myös kykyä toimia itsenäisesti
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä sekä positiivista ja reipasta asennetta asiakkaiden tarpeiden ratkaisemisessa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (esimerkiski teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen sekä huumausainetestauksen valitulle henkilölle.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siihen liittyen kysyttävää, niin ota yhteyttä Petriin (petri.juutilainen@elisa.fi tai 0400583471), joka kertoo sinulle mielellään lisää.