(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, Tukipalvelut (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Elisalla kuljet digitalisaation aallonharjalla ja pääset jalkauttamaan täysin uudenlaisia palvelukokonaisuuksia asiakkaidemme liiketoimintatarpeisiin. Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana jatkuvalle kehitykselle ja yhdessä asiakkaidemme kanssa rakennamme kilpailuetua innovatiivisin liiketoimintamallein. Elisan IT-liiketoiminta, eli Elisa Appelsiini, on korkean osaamisen IT-palvelutalo, jonka liiketoiminta perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähteiseen toimintaan.

Tiimimme kasvaa! Haemme System Specialisteja Elisa Appelsiinin asiakastukitiimiin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Pääset liittymään osaksi Tukipalvelut-tiimiä, jonka asiantuntijat vastaavat yritysasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta sekä tukevat loppukäyttäjiä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Tukea annetaan sähköpostitse, puhelimitse, sähköisen palvelukanavan kautta sekä paikan päällä asiakkaiden luona. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan häiriötilanne jo heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden hyvää osaamista
  • Hyviä asiakassuhdetaitoja sekä asiakaskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
  • Tiimipelurin henkeä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteellisesti
  • Erinomaista ongelmanratkaisutaitoa ja aiempaa kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
  • Kokemusta puhelintyöskentelystä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi:

  • Sinulla on vahvaa tuntemusta MAC-työasemista
  • Sinulla on kokemusta eri mobiililaitteiden ja niiden alustoista
  • Haluat oppia uutta myös oman osaamisalueensa ulkopuolelta
  • Olet innostava, sinulla on energistä asennetta ja heittäydyt rennosti mukaan ideoimaan uutta!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet (mm. teknologiasertifiointeihin tähtääviä koulutuksia) sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Jos kiinnostuit paikasta ja sinulla on siitä kysyttävää, niin ota yhteyttä Marikaan (marika.sorsa@elisa.fitai 040 540 9551) tai Sannaan (sanna.vahviala@elisa.fi) tai 040 055 0834), he kertovat sinulle lisää tehtävästä.