(Poistunut julkaisusta)

System specialist, Sergel oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Haluatko olla osa yritystä, joka pitää korkeassa arvossa uusien mahdollisuuksien luomista niin henkilöille kuin yrityksille? Asiakasyrityksemme Sergel etsii system specialistia osaksi motivoitunutta ja kunnianhimoista tiimiä heidän Helsingin yksikköönsä. Tämä on mainio mahdollisuus sinulle, joka haluat laajentaa osaamistaan kansainvälisesti menestyksekkäässä yrityksessä. Lue lisää alta ja hae jo tänään, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Pääset osaksi kansainvälisesti toimivaa neljän hengen Group IT Core System Development-tiimiä, jonka vastuualueisiin kuuluu Suomessa ja Ruotsissa toimiva uusi tuotantojärjestelmä. Suomessa työskentelevänä tiimijäsenenä sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä Group IT-työryhmän tiimiläisten kanssa Sergelin Helsingin toimistossa.

System specialistin vastuualueisiin kuuluu myös meneillään oleva projekti liittyen uuden keskusjärjestelmän käyttöönottoon. Yhdessä tiimisi kanssa sinulla on vastuu tästä prosessista, liittyen kaikkeen vaatimusten suunnittelusta ja käyttöönotosta järjestelmän testaukseen, toimitukseen ja ylläpitoon. Tämä rooli vaatii myös hyviä tiimityöskentelytaitoja, sillä tulet työskentelmään oman tiimisi lisäksi kehityksestä vastaavan tiimin ja järjestelmän toimittajan kanssa.

Tarjoamme


* Kiinnostavan position kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä
* Kunnianhimoisen ja motivoituneen tiimin ympärillesi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Järjestelmän integraatioiden suunnittelu, toteutus ja valvominen
* Asiakkaiden tukeminen järjestelmän käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa
* Käyttöönottoprosessin ja menetelmien kehittäminen
* Varmistaa toivottu lopputulos liittyen meneillä olevaan tietotekniikkaprojektiin, perustuen sisäisten ja ulkoisten asianomaisten odotuksiin ja toiveisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto
* Kokemusta SQL -tietokannoista ja XML:stä (esim. xPath)
* Kokemusta Windows järjestelmäympäristöstä
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus IT-tukihenkilön työtehtävistä ja tietoverkkohallinnosta sekä kokemus Jira-ohjelmistosta

Etsimämme henkilö on:


* Helposti uudet työtehtävät omaava
* Ratkaisukeskeinen
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava
* Tavoitekeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työsuhteen tyyppi: Kokoaika
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sergelin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää täältä: Sergel on yksi luottomarkkinoiden johtavia yrityksiä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tarjoamme luottopisteytykseen, laskutuspalveluihin ja perintään liittyviä palveluita. Sergel Group:illa työskentelee suunnilleen 400 henkilö Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa ja Latvassa. Sergel on osa Marginalen Group:ia.