(Poistunut julkaisusta)

System Specialist palvelinhallintaan, 2 paikkaa
ATEA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7400 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Atea on vahvasti sitoutunut yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Atealle vahvistusta Operations Center -tiimiin, monipuolisiin palvelinten ja verkon hallinnan tehtäviin.

Haemme kahta (2) asiantuntijaa Atean Operations Center -tiimiin, jatkuvien palveluiden -yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen.

Atean Operations Center -tiimin vastuulla on loppuasiakkaiden palvelinten ja verkon valvonta sekä hallinta. Operations Center vastaa Atean asiakkaiden palvelimien ja verkon valvonnasta ja hallinnasta 365 päivää vuodessa, kolmessa vuorossa, vuorokauden ympäri. Tiimin työ keskittyy asiakkaiden palvelin- ja verkkoympäristöjen seurantaan sekä vikatilanteiden selvittämiseen.

Tehtävässä saat erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistasi palvelimien ja verkon hallinnan parissa kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Uuden tiimisi viihtyisä toimipiste sijaitsee Atean toimistolla Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kyseessä on määräaikainen tehtävä tammikuun loppuun 2021. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy. Tehtävä on kokopäiväinen ja työaika perehdytyksen ja koulutusjakson aikana on 8-16. Perehtymisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä vuorokiertoon, joka sisältää myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Työn aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kenelle?

Työssä tarvitaan perusymmärrystä Windows-palvelimista sekä verkosta, joten aikaisempi työkokemus etenkin palvelinten parista antaa hyvät eväät tehtävään. Tuotantoprosessien kuten ITILin tuntemus katsotaan eduksesi. Työ on asiakaspalvelupainotteista, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyvien teknisten taitojen lisäksi myös hyviä kommunikointivalmiuksia. Tulet pärjäämään tehtävässä hyvin, mikäli sinulla on työssä myös oma-aloitteinen ote ja hoidat tehtäväsi aktiivisesti tarttuen innolla uusiin haasteisiin ja uuden oppimiseen. Atean tarjoama palveluskaala on laaja, joten uusien asioiden oppiminen on iso osa työnkuvaasi.

Toivomme sinulta:

  • Reipasta ja itsenäistä työskentelyotetta
  • Osaamista Windows-palvelimista
  • Perustietämystä ja ymmärrystä verkkolaitteista ja näihin liittyvästä ongelmanratkaisusta
  • Osaamista AD käyttäjähallinnasta
  • ServiceNow-kokemusta ja ymmärrystä tiketöintiprosesseista

Tarjoamme sinulle:

  • Kuukausipalkasta ja vuorolisistä (ilta, yö ja viikonloppu) koostuvan palkan
  • Monipuolisen ja itsenäisen roolin osana asiantuntevaa tiimiä
  • Mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kasvaa asiantuntijaksi kannustavassa ilmapiirissä
  • Atean tarjoaman vahvan osaamisen, tekemisen meiningin ja koulutusmahdollisuudet työsi tueksi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivat henkilöt löydettyämme. Mikäli tehtävä kolahti, laitathan hakemuksesi meille hakuportaalin kautta jo tänään! Liitäthän hakemukseen myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytoija Sofia Heikkilä (sofia.heikkila@barona.fi).

Tehtävään valitulle teetetään suojeluspoliisin laatima henkilöturvallisuusselvitys. Näiden taustaselvitysten läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen.