(Poistunut julkaisusta)

System Specialist / Manager
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen sinua, motivoitunut ja aktiivinen

System Specialist / Manager.

TEHTÄVIISI KUULUU

Osana sovellustiimiämme vastaat SLO:n Microsoftin pilvipalvelukokonaisuuden kehittämisestä painottuen erityisesti Dynamics CRM ja Sharepoint –ratkaisuihin. Näiden järjestelmien pääkäyttäjänä vastaat sekä kokonaisuuteen tehtävistä muutoksista että käyttäjien kouluttamisesta ja tuesta läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan, yhteistyökumppaneiden ja muun ICT-organisaatiomme kanssa. Tehtävässäsi keskeistä on tukea loppukäyttäjiä laadukkaan asiakastiedon ja dokumentaation ylläpitämiseksi. Osallistut myös näiden järjestelmien integraatioon uudistuvaan ERP-järjestelmäämme käynnissä olevassa projektissa.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä riittävän Office 365 tuoteperheen tuntemuksen sisältäen vahvan Dynamics CRM ja Sharepoint–tuotteiden osaamisen.

Sinulla on itsenäinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen työote järjestelmien kehittämiseen erilaisten tiimien kanssa. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Kokemus Microsoft pilvipalveluratkaisujen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta sekä aiempi SAP -tuntemus katsotaan eduiksi.

TARJOAMME

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, modernit työvälineet ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen ja panostamme vahvasti myös jatkossa osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi.