(Poistunut julkaisusta)

System Specialist laboratorioalalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2020
Oletko laboratorioalan osaaja, joka haluaisi käyttää osaamistaan ohjelmistokehitysprojekteissa? Kiinnostaako asiakasrajapinta? Jos vastasit kyllä, kannattaa jatkaa lukemista.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskentelet tuotteidemme asiakaskohtaisissa projekteissa määrittelijänä. Tehtäväsi on tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä varmistaa yhdessä kehitystiimin kanssa, että näiden tarpeiden osalta saadaan luotua asiakasta palveleva kokonaisuus.
TYÖNKUVA

* Tarpeiden määrittely yhdessä asiakkaiden / spesialistien kanssa
* Functional Desing osana tuotekehitysprosessia
* Kehittäjien tukeminen laboratorioalan osaamisellasi
* Osallistuminen demoihin, messutapahtumiin ja asiakastapaamisiin
* Myynnin tukeminen presales -prosesseissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Laboratorioalan koulutus ja työkokemusta laboratoriotyöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvä ongelmanratkaisu- ja päättelykyky
* Kiinnostus asiakastyöskentelyä kohtaan
* Ymmärrys IT tuotekehityksestä ja sen prosesseista


Ohjelmointiosaaminen, tietokantaosaaminen ja laajempi kokemus ohjelmistotuotannosta lasketaan sinulle eduksi. Kuitenkin into oppia kantaa pitkälle, joten sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi.

Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Espoo

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.