(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, K-ryhmä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020
K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa System Specialistia K-Rauta Suomi, Support -tiimiin.

K-Rauta Suomi, Support -tiimi tarjoaa toisen asteen tukea rautakauppojen järjestelmäongelmissa. Tiimimme vastuulla on kaupassa käytettävien tietojärjestelmien päivittäinen toimivuus. Ongelmaratkaisu rytmittää päiväämme ja teemme sitä yhdessä eri sidosryhmien ja järjestelmätoimittajien kanssa. Työskentelemme pääsääntöisesti K-kampuksella, Helsingin Kalasatamassa.
KUVAUS
Tiimissä sinun tehtävänäsi on ratkoa ja koordinoida meille ohjattuja palvelupyyntöjä käytössämme olevan tikettijärjestelmän kautta. Erityisesti SAP-ympäristöön liittyviä ongelmanratkaisuja, mutta hyppäät mielelläsi myös muille liiketoimintaprosessien osa-alueille.
Olet asiakaspalvelija suurella sydämellä. Koet ongelmanratkaisutyön omaksesi ja toimit määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi. Osaat hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja pystyt toimimaan ympäristössä, missä palvelupyyntöjen aihepiirit vaihtelevat ja missä toimitaan samanaikaisesti useissa eri järjestelmissä. Et hätkähdä tiukoissakaan tilanteissa ja osaat ratkaista haasteita nopeasti ja oma-aloitteisesti. Haluat kasvaa ja kehittyä, olet avoin nopeisiin muutoksiin ja haluat olla mukana kehittämässä sekä tiimin että koko K-ryhmän toimintaa.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta:


* Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
* Paineensietokykyä ja tarkkuutta
* Käyttökokemusta SAP:ista sekä tukitehtävistä
* ServiceNow tai vastaavan ITSM tikettijärjestelmän käyttö katsotaan eduksi
* MS-Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä sekä kiinnostusta tietojärjestelmiin
* Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle


* Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän
* Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki, ammattitaitoiset työtoverit sekä työyhteisön tuki
* Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
* Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
* Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot isossa organisaatiossa
* Konsernin työsuhde-edut


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Sijanti: Kalasatama
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Yhteystiedot: Academic Work vastaa hakuprosessista asiakkaansa puolesta ja kaikki tiedustelut koskien työpaikkaa pyydetään lähettämään Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.