(Poistunut julkaisusta)

System Specialist Jyväskylään/Helsinkiin
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Esittely

Etsimme kansainväliselle ICT-kokonaisratkaisuja tarjoavalle asiakkaallemme Järjestelmäasiantuntijaa Global Technology Operations -yksikköön.

Työtehtävät

Workplace Operations -ryhmä vastaa asiakkaiden päätelaiteympäristöjen osalta hallinta-, ylläpito- ja muutostehtävistä sekä ympäristöihin liittyvien palveluiden proaktiivisesta kehittämisestä. Työtehtäviisi sisältyvät mm. päätelaiteympäristöjen vakiointitehtävät, sovellusmuutokset sekä sovellusten ja tietoturvapäivitysten hallinta eri asiakasympäristöjen osalta. Näiden lisäksi pääte -ja oheislaitteiden tuotteistaminen tulee olemaan yksi monista tehtävistä.

Edellytykset

Toivoisimme sinulta laaja-alaista ymmärrystä päätelaiteympäristökokonaisuudesta sekä näkemystä tämän kokonaisuuden hallinnasta. Ympäristön muutoshallintaan liittyen ymmärrät sovellusten merkityksen suhteessa taustajärjestelmiin sekä niiden keskinäiset riippuvuudet. Kokemus vakiointitehtävistä ja sovelluspaketoinnista, jakelujärjestelmien ja -tapojen tuntemus (esim. AdminStudio, SCCM) kuten myös ohjelmointi- tai skriptaustaidot (esim. Powershell tai vastaava) olisivat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Virtualisointi ja sen hyödyntäminen olisi sinulle mielellään tuttua: Kokemus MSI-, App-v- ja streaming-teknologioista ja ymmärrys sovellusmuutoshallinnasta katsotaan eduksi Microsoftin sertifikaattien lisäksi. Microsoft pohjaiset käyttöjärjestelmät -ja erityisesti hallinta sekä Citrix-tuotteiden tuntemus infran palvelukomponenttien lisäksi kuuluvat osaamisalueisiisi.

Huom! Kaikessa ei tarvitse olla mestari, arvostamme korkealle myös yleisen ymmärryksen edellä mainituista asioista, kuten myös motivaation, asenteen ja ennen kaikkea näyttöjä kiinnostuksesta uusimpia teknologioita kohtaan myös mobiililaitteiden ja modernin tietoturvan alueilta. Sinua puhuttelevia teknologioita / käsitteitä voivat olla esim. Azure, Autopilot, Intune, EMS, ATP, Analytics, SQL, AD/GPO, DNS/IP/DHCP, F-Secure, McAfee, SCEP mm.

ITIL-prosessien mukaisen palvelumallin tunteminen ja työnohjausjärjestelmien, kuten esim. BMC Remedy ITSM, ServiceNow / vastaavien tehokas hyödyntäminen sekä kokemus asiakaspalvelutehtvistä lasketaan eduksesi.

Tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, tunnollisuus, pitkäjänteisyys, paineensietokyky ja vastuullisuus sekä halu kehittää omaa ammattitaitoa omaehtoisesti ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä osaat toimia prosessimaisesti. Olet lisäksi kiinnostunut proaktiivisesti kehittämään niin omaa kuin ryhmän työtä asiakkaille tuotettavien palveluiden parantamiseksi.

Toivomme tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista opisto -tai AMK tutkintoa ja suomen kielen lisäksi tulet toimeen englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä asiantuntijatehtävissä kansainvälisessä ja arvostetussa tietotekniikan palveluyrityksessä merkittävien asiakasympäristöjen parissa sekä mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja tekniseen kehittymiseen. Pystyt myös omalla toiminnallasi ja asenteellasi vaikuttamaan henkilökohtaiseen urakehitykseen.

Lisätiedot

Työtehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja työpaikan ensisijainen sijainti on Jyväskylä, mutta tehtävään valittavan henkilön on mahdollista toimia myös Helsingissä.

Mikäli tehtävä herätti sinussa kiinnostuksen ja koet täyttäväsi edellä mainittuja ominaisuuksia, lisää hakemuksesi ja ansioluettelosi mitä pikimmiten sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".