(Poistunut julkaisusta)

System Specialist/ Järjestelmäasiantuntija, Porvoo
Siemens Osakeyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Paloilmoitinjärjestelmän asiantuntija, Siemens Osakeyhtiö

Olisitko kiinnostunut työskentelemään paloilmoitinjärjestelmien parissa isossa ja kansainvälisessä yrityksessä? Voit olla kokenut sähköalan ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa oleva sähköalan osaaja. Etsimme tulevaisuuden paloilmoitinjärjestelmän ammattilaista asiakaskohteiden pariin Porvooseen.

Siemens on maailman viidenneksi kansainvälisin yritys, joka on toiminut Suomessa jo yli 160 vuotta. Olemme innovaatioon ja huippuosaamiseen perustuva yritys, jonka ydintoiminta keskittyy sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Luomme teknisillä ratkaisuillamme ja palveluilla älykkäitä, turvallisia ja tuottavia kiinteistöjä. Siemens Osakeyhtiö etsii paloilmoitinjärjestelmän asiantuntijoita vahvistamaan Siemens Building Technologies, Fire Safety and Security -yksikköä Etelä-Suomen alueelle Porvooseen.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueeni?

Tässä tehtävässä vastaat paloilmoitinprojektien asennus-, ohjelmointi- ja käyttöönottotöistä sekä sähköistys- ja kunnossapito projektien ja vikakorjausten toteuttamisesta vaativissa asiakaskohteissa. Lisäksi huolehdit paloilmoitus- ja turvajärjestelmien huoltoon ja saneerauksiin liittyvistä tehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yrityksen sisäisen toteutusorganisaation kanssa ja sinulla tulee olemaan myös mahdollisuus liittyä päivystysrinkiin.

Mitä minulta edellytetään suoriutuakseni tehtävästä?           

Toivomme, että sinulla on hyvät tiimityötaidot, asiakaskeskeinen asenne ja aktiivinen ote työhön.  

• Sähköteknisen alan työkokemusta ja asiantuntijuutta (aiempi kokemus palo- tai turvajärjestelmistä lasketaan eduksi)

• Hyvällä menestyksellä suoritettua soveltuvaa sähköteknistä koulutusta

• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen perusteiden hallintaa

• IT osaamista (langattomat verkot, MS Office, sähköposti jne.)

• Joustavuutta työaikojen suhteen kiireisimpinä aikoina

• Pääasiassa toimialueellasi tapahtuva liikkuva työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. (Huom. Työnantaja saattaa edellyttää ajoittain myös oman toimialueesi ulkopuolelle matkustamista)

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän huipputiimissä modernin teknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi isossa yhtiössä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti.  

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi viimeistään 8.6. mennessä.

Yhteystiedot

Lisätietoja varten otathan yhteyttä rekrytoiviin esimiehiimme.

Espoo: Ari Tiainen, +358 10 511 6555, ari.tiainen@siemens.com