(Poistunut julkaisusta)

System Specialist IT-tukeen Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Etsitkö nuorekasta ja dynaamista työympäristöä? Haluatko olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa? Et pelkää ammatillisia haasteita ja haluat ratkaista niitä osaavien asiantuntijoiden kanssa? Arvostatko myös suomalaista yritystä, jolle työntekijöiden pitkäjänteinen kehittäminen ja hyvinvointi on tärkeää?

Etsimme asiakkaallemme Elisa Oyj:lle System Specialistia monipuoliseen ja mielenkiintoiseen IT-tuen tehtävään Tampereelle. Työssäsi vastaanotat ja ratkot Elisan yritysasiakkaiden IT-ongelmia. Työkaluista käytössäsi ovat mm. etäyhteystyökalut, sähköposti ja puhelin. Ongelmatilanteet liittyvät mm. työasemiin, tulostimiin, verkkoihin, mobiililaitteisiin sekä erilaisiin ohjelmistoihin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan toisen tason asiantuntijatiimille tai lähitukeen, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Olethan siis taitava ongelmanratkaisija ja kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta toimia tiimissä.

KENELLE?

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Katsomme myös IT-alan harrastuneisuuden eduksi. Tulet toimimaan tiimissä, joka tekee tukea yritysasiakkaille suomeksi ja englanniksi.

Tehtävä on osa-aikainen ja määräaikainen (6kk). Tehtävä saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työaika tehtävässä sijoittuu arkisin klo 7 - 19 välille (7,5h/pv). Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuun taitteessa. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)
  • Microsoft Office -tuoteperheen hyvää hallintaa
  • oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta
  • monipuolista ongelmanratkaisukykyä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • haastavan ja innostavan työympäristön
  • mukavan ja kannustavan tiimin ympärillesi
  • mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa tunnetussa IT-alan yrityksessä

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle

Jos tehtävä tuntuu sinulle sopivalta, laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla!