(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, Integrations
Accountor

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Sinä IT-ammattilainen , tule mukaan a+-tiimiimme!  
  
Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Uteliaisuus, kasvu ja kehittyminen kirittävät meitä, sillä haluamme olla askeleen edellä. Accountorin avoin ja joustava työympäristö on paikka, jossa uusille ideoille on aina tilaa kehittyä. Juuri siksi olemme a+-luokan työpaikka.  
  
Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Suomen palveluliiketoiminnan IT-yksikköön, jossa tuotamme liiketoiminnan tarvitsemat IT-palvelut mahdollistaen modernien palvelualustojen ja työkalujen käytön. 

System Specialistina osallistut liiketoiminnan kehityshankkeisiin digitalisoimalla prosesseja niin integraatiota, kuin robotiikkaa hyödyntäen. Työskentelet osana integraatiotiimiä ja osallistut myös päivittäisiin ylläpitotehtäviin seuraten integraatioympäristön tilaa.

Käytämme HiQ:n Frends ja UiPath -teknologioita.

Toivomme sinulta:  

  • Kokemusta vastaavista tehtävistä 
  • Osaamista ja käytännön kokemusta API hallinnasta sekä integraatioalustoista (kuten HiQ Frends, Mulesoft, Mashery tms.)
  • Osaamista XML, JSON, SSIS teknologioista
  • Tietokantaosaamista, erityisesti MS SQL  
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa    

Arvostamme loistavaa palveluasennetta sekä palavaa halua oppia ja omaksua uutta. Sinulla on myös kyky haastaa totuttuja näkemyksiä ka viedä kehitystä systemaattisesti eteenpäin.  

Haluamme että viihdyt 

Meillä on käytössä joustava työaika sekä etätyömahdollisuus, jotta saat oman arkesi luistamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista mm. lounasedulla, virikeseteleillä sekä tarjoamalla kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 
 
Meillä on mielekäs sekä innostava työympäristö, joka näkyy myös henkilöstössämme. Henkilöstötutkimustemme mukaan työpaikallamme on ystävällinen ilmapiiri ja hyvä yhteishenki. Tiimeissä tuemme toisiamme – suuren yrityksen etuna on, että osaamista ja apua kiperiinkin kysymyksiin löytyy aina. 
Kannustamme sinua myös hyödyntämään talon sisäisiä mahdollisuuksia ja laajentamaan osaamistasi osaavien kollegojesi kanssa!  

Espoon Keilaniemessä, sinulla siintää huikeat merinäköalat työpisteesi ikkunasta. Alakerrassa on mahdollisuus käydä kuntosalilla virikeseteleitä hyödyntäen ja lounasta voit nauttia vaikkapa kattoterassin uudessa ravintolassa. 

Näin haet tehtävää  

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen palveluliiketoiminnan ICT-johtaja Henri Jacobsson. Hänet tavoitat numerosta 040 545 1899, sekä sähköpostitse henri.jacobsson@accountor.fi.  

Parhaiten tavoitat hänet, to 18.6. klo 12-14 ja ke 24.6. klo 12-14.
  
Lähetäthän hakemuksesi 2.7.2020 mennessä.