(Poistunut julkaisusta)

System Specialist (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tiedätkö ne arjen supersankarit, jotka auttavat niin isoilla kuin pienillä työpaikoilla? Korjaavat koneet, saavat järjestelmät rullaamaan, jotta jokaisen työpäivä olisi mahdollisimman sujuva. Nämä supersankarit löytyvät juuri meiltä, Elisa Appelsiinilta! Autamme koko ajan kasvavaa yritysten joukkoa heidän arkipäivän IT-ongelmissa ja tämän vuoksi meillä on tarve täysin uudelle tiimille.

Pääset osaksi Tukipalvelut-tiimiä, jonka asiantuntijat vastaavat yritysasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta sekä tukevat loppukäyttäjiä kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Tukea annetaan sähköpostitse, puhelimitse, sähköisen palvelukanavan kautta sekä paikan päällä asiakkaiden luona. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan häiriötilanne jo heti ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Työskentelemme hyvin erilaisten asiakkaiden kanssa, jonka vuoksi teknologioita on paljon. Emme oleta, että jokainen tiimin jäsen on guru kaikessa, mutta toivomme intoa ja halua oppia uusia teknologioita. Tämä takaa sen, että työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Lisäksi kannustamme sinua kehittymään jatkuvasti. Työssä asiakaspalvelu on keskeisessä roolissa ja olemme huomanneet, että tästä pitää nauttia, jotta nauttii itse työstä.

Uuteen tiimiimme etsimme sekä kokeneita konkareita että uransa alkuvaiheella olevia asiantuntijoita. Haethan siis epäröimättä mukaan, jos sinulla on seuraavaa osaamista:

  • Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden hyvää osaamista
  • Hyviä asiakassuhdetaitoja sekä asiakaskeskeistä ajattelu- ja toimintatapaa
  • Tiimipelurin henkeä sekä kykyä toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteellisesti
  • Erinomaista ongelmanratkaisutaitoa ja kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Erityisesti ilahdumme, mikäli edellä mainittujen lisäksi:

  • Sinulla on vahvaa tuntemusta MAC-työasemista
  • Sinulla on kokemusta eri mobiililaitteista ja niiden alustoista
  • Kokemusta puhelintyöskentelystä
  • Haluat oppia uutta myös oman osaamisalueesi ulkopuolelta
  • Olet innostava, sinulla on energistä asennetta ja heittäydyt rennosti mukaan ideoimaan uutta!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen. Kurkkaa myös 10 hyvää syytä tulla meille töihin!

Olethan yhteydessä Sallamaariin, jos sinulle heräsi kysymyksiä rooliin liittyen (sallamaari.tervakangas@elisa.fi tai 0503254112)