System Specialist Endpoint - tiimiin
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Atean palveluliiketoiminta jatkaa kasvuaan ja tarvitsemme lisää osaajia Atean palvelutuotannon Endpoint-tiimiin.
Endpoint - tiimin jäsenenä olet mukana tuottamassa ensiluokkaisia IT-palveluja asiakkaillemme. Palveluidemme kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Toimit luontevasti eri sidosryhmissä oli sitten kyseessä tekniset tai kaupalliset ryhmät ja verkottuminen näiden sisällä on sinulle helppoa ja mieluisaa. Asiakkaalle tuotettu korkea palvelutaso ja palvelun laatu ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Osaat hahmottaa liiketoiminnan haasteet sekä tarjota liiketoimintaa tukevia ratkaisuita. Osaat toimia itsenäisesti, mutta olet myös tiimipelaaja.


Lue lisää!


Sinulla on työkokemusta ja osaamista alla mainituilta osa-alueilta:

- Windows-työasemahallinta SCCM:llä

- Laitehallinta MDM:llä (Intune, IBM MaaS360, Jamf, G-Suite (Business ja Edu)

- Kokemusta työasemien transitioprojekteista

- Tuotat laadukasta teknistä dokumentaatiota sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi lasketaan mikäli sinulla on osaamista:

- F-Secure tuoteperheen tai muun tietoturvavalmistajan tuoteperheestä

- Turvasähköpostista

- Osaamista seuraavilta alustoilta: Windows, macOS, iOS, Android, ChromeOS

Tervetuloa joukkoomme!


” Endpoint-tiimimme päävastuualueita ovat työasemahallinta, mobiilihallinta ja tietoturvatyöt useille eri asiakkaillemme. Tiimimme tekee oman vastuualueemme ratkaisuille konsultointia, suunnittelua, ylläpitoa, vianselvitystä ja vastaamme palveluympäristön pystytyksestä asiakaskohtaisesti. Tiimissämme on tällä hetkellä kymmenen henkilöä, mutta tarkoituksemme on kasvaa.”


Toivomme, että sinulla on tehtävää tukeva koulutustausta.  Sinulla on kykyä luovaan ongelmanratkaisuun ja pyrit jatkuvasti parempaan. Toimit järjestelmällisesti, kommunikoit sujuvasti ja viet rohkeasti muutoksia eteenpäin organisaatiossa.
Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Martinlaaksossa, mutta olet tarvittaessa valmis matkustamaan kotimaassa ja satunnaisesti ulkomailla.

Jos haluat kysyä tai kuulla tehtävästä lisää, soita minulle. Minut tavoittaa parhaiten arkiaamuisin klo 8.30 - 10.00, numerosta 040 5603715 tai laita sähköpostia osoitteeseen tapani.hokkanen(at)atea.fi!


Tapani Hokkanen, Operations Manager


Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 31.7.2020.

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371715
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa, Vantaa, Uusimaa