(Poistunut julkaisusta)

System Specialist Elisalle
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Etsitkö nuorekasta ja dynaamista työympäristöä? Haluatko olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa? Et pelkää ammatillisia haasteita ja haluat ratkaista niitä osaavien asiantuntijoiden kanssa? Arvostatko myös suomalaista yritystä, jolle työntekijöiden pitkäjänteinen kehittäminen ja hyvinvointi on tärkeää?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Elisa Oyj:lle System Specialistia service deskin monipuolisiin ja mielenkiintoisiin IT-tuen tehtäviin Tampereelle.

Tehtävän kuvaus:

Työtehtäviin kuuluvat palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Olethan siis taitava ongelmanratkaisija ja kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta toimia tiimissä.

Kenelle?

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta. Tulet toimimaan tiimissä, joka tekee tukea yritysasiakkaille suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Haemme System Specialistia nyt 12kk:n määräaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/vko), jossa on optio myös jatkosta. Työsuhteessa työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme sinulta:

• Kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä (käyttö ja ongelmanratkonta)

• Yleisiä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

• Asiakaslähtöistä työskentelyotetta

• Valmiutta toimia kiireisessäkin tilanteessa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti

• Hyviä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme:

• Haastavan ja innostavan työympäristön

• Erinomaiset etenemis- ja kehitysmahdollisuudet

• Loistavan työnantajan ja kannustavan työyhteisön

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Jos tehtävä tuntuu juuri sinulle sopivalta, älä epäröi vaan laita hakemuksesi meille pikimmiten! Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla.