(Poistunut julkaisusta)

System Specialist, Blastman Robotics Oy, Oulu, kokoaikainen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Blastman Robotics Oy:lle System Specialistia PLC- ja automaatiosuunnitteluun Ouluun. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään suoraan Blastman Robotics Oy:lle.

 

 

 

System Specialistina työskentelet PLC- ja automaatiosuunnittelun parissa osana tuotekehitys- ja suunnittelutiimiä. Roolisi ytimessä on raepuhallusrobotin ohjausjärjestelmän tuotekehitys ja asiakaskohtaisten räätälöintien toteutus. Ohjelmoit robotin liikkeenohjausta, toimintalogiikkaa sekä käyttöliittymää. Käyttöösi tulee pääasiassa C# ja IEC 61131-3 -mukaiset ohjelmointikielet.

Tehtävässä pääset antamaan näkemystäsi tuotekehitykseen ohjausjärjestelmän kehityksen ja komponenttivalintojen kautta. Pääset myös osallistumaan laitteiden ohjelmistopäivityksiin toimistolta käsin sekä toimitusprojektien laitetestaukseen konepajalla. Työssä opit tuntemaan tuotteen kuin omat taskusi ja tarvittaessa vastaat asiakastuen konsultaatiokysymyksiin. Valtaosa asiakkaista on ulkomailla, joten satunnaisesti, arviolta muutaman kerran vuodessa, vierailet paikan päällä asiakkaan tiloissa.

 

Blastman Robotics Oy on perinteikäs oululainen teollisuusautomaation toimija. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Blastman Robotics on noussut maailman johtavien toimittajien joukkoon laadukkailla automatisoiduilla raepuhallusratkaisuillaan. Palveluvalikoimasta löytyy ratkaisut asiakkaille aina pinnan esikäsittelystä kokonaisiin pintakäsittelylinjoihin saakka. Tekemistä siivittää innovatiiviset ratkaisut, joissa yhdistyvät suuri tehokkuus, luotettavuus ja joustavuus, korkea laatu ja työturvallisuus. Lisätietoja yrityksestä: https://www.blastman.com/

 

Tehtävässä sinulle tarjolla on

  • Vakituinen työpaikka luotettavalta oululaiselta työnantajalta
  • Monipuolinen työkuva, jossa et varmasti leipäänny yhteen tehtävään
  • Laaja-alaista osaamista hallitseva tiimi, jonka kanssa voi pohtia parhaita toteutuksia
  • Kiinnostava ympäristö, jossa pääset toteuttamaan projekteja kansainvälisille toimijoille esimerkiksi rautatiekaluston valmistuksen, teräsvalimojen ja nosturivalmistajien kentällä
  • Mukava työporukka höystettynä huumorilla ja hyvällä ilmapiirillä
  • Perehdys, jossa saat tehtävää pidempään hoitaneen työntekijän avun ja tuen roolissa aloitukseen

 

Haemme nyt motivoitunutta tekijää, jolla on valmiuksia monipuoliseen työtehtävään. Toivomme taustaltasi työkokemusta teollisuusautomaation tehtävistä ja soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa. Sinulla on jo näkemystä teollisuusautomaation ratkaisuihin sekä kiinnostus ja osaamista koodaamiseen. Tulet työskentelemään robottien kanssa, mutta tehtävässä ei välttämättä tarvitse olla aiempaa robotiikan osaamista. Mikäli kiinnostut paikasta, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 17.11.2019. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

 

Videolla esimerkki Blastman Roboticsin tuotteesta.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.