(Poistunut julkaisusta)

System Product Owner
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

SYSTEM PRODUCT OWNER

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

 

Tehtävästä 

System Product Ownerina vastaat palvelunhallinnan prosesseista sekä järjestelmiemme toimintavarmuudesta, laadusta ja häiriöttömyydestä. Sovellusylläpitoa teemme myös kumppaneiden asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä, joten toimittajajohtaminen ja -yhteistyö ovat iso osa työnkuvaasi. Siten pääset olemaan mukana myös hankinnassa ja kustannusten johtamisessa. Työsi sisältää myös palvelutuotannon laatuun ja kustannustehokkuuteen liittyvää raportointia sidosryhmille.

Tehtävä sijoittuu Varallisuudenhoitoasiakkaat-heimomme systeemitiimiin. Viisihenkinen tiimimme vastaa heimon vastuulle kuuluvien järjestelmien palvelutuotannosta ja niiden laadusta. Palveluhallinnan prosessien työkalumme on ServiceNow, jonka lisäksi vastuualueellesi kuuluu myös monitorointi-, tilaus- ja hankintatyökaluja.

 

Mitä toivomme sinulta 

 • kokemusta palvelunhallinnasta; olet toivottavasti suorittanut ITIL-sertifikaatin
 • kokemusta toimittajajohtamisesta ja -yhteistyöstä
 • riittävää teknistä osaamista pystyäksesi hallitsemaan sovellusalueesi teknologioita sekä ymmärtämään niiden tiekarttaa ja elinkaarta
 • paineensietokykyä, jotta häiriötilanteissa pystyt säilyttämään ratkaisuhakuisen ja analyyttisen työotteesi
 • kykyä toimia verkostomaisessa ympäristössä ja hallita laajoja kokonaisuuksia
 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

 

Tarjoamme sinulle 

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla: 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja
 • kilpailukykyinen kompensaatio
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista
 • OP Software Academy, oma sisäinen oppimisen frameworkimme, jossa pääset kehittämään osaamistasi
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus
 • liikunta- ja kulttuurietu
 • mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa


Lisätiedot ja hakuohjeet 

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 2.8. lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Sirkku Ikäheimo. Sirkun tavoitat parhaiten puhelimitse (+358 50 576 7573) keskiviikkona 8.7. klo 13–14 ja keskiviikkona 22.7. klo 13–14. Tai vaihtoehtoisesti voit lähettää Sirkulle sähköpostia osoitteeseen sirkku.ikaheimo(at)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme
#LI-AR1