(Poistunut julkaisusta)

System Product Owner, Talous ja rapotointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Talouden ja raportoinnin IT Arealle Helsinkiin System Product Owneria.

SYSTEM PRODUCT OWNER

Talous ja raportointi

Tässä tehtävässä vastaat 

Talouden ja raportoinnin IT Arealla on lähes 70 järjestelmää ja sovellusta talouden ja raportoinnin osalta. Tiimin toisena System Product Ownerina vastuullesi tulee noin puolet alueen järjestelmistä. Tavoitteenasi on parantaa järjestelmien toimintavarmuutta vastaamalla myös IT Arean ulkoistetun kunnossapitopalvelun laadusta (mm. toimintavarmuus, häiriöttömyys, käytettävyys ja asiakaskokemus), sopimuksenmukaisuudesta ja kustannuksista, sekä järjestelmään liittyvän ulkopuolisen palvelun hankinnasta ja toimittajajohtamisesta. Lisäksi vastaat palveluiden ja prosessien jatkuvasta parantamisesta.

Tämän lisäksi:

  • Johdat palvelun toimittajia palvelutuotannossa
  • Vastaat tuotetun palvelun laadusta
  • Johdat kunnossapitopalvelun kustannuksia
  • Vastaat palveluiden elinkaarenhallinnasta ja palveluiden alasajoista

Mitä odotamme sinulta

Toivomme sinulla olevan muutaman vuoden työkokemus IT-järjestelmien ylläpitoon ja palvelutuotantoon liittyvistä tehtävistä monitoimittajaympäristössä. Hallitset hyvin palvelutuotannon prosessit, mahdollinen ITIL-sertifikaatti katsotaan eduksi. Sinulla on hyvä tuntemus toimittajajohtamisen keskeisistä periaatteista ja pelisäännöistä. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia ja haet proaktiivisesti uusia luovia ratkaisuja. Monitoimittajaympäristössä toimiessa yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Paineensietokykysi ansiosta säilytät analyyttisen ja ratkaisuhakuisen työotteesi myös häiriötilanteissa. Aiempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulla olevan:

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tehtävässä pääset toimimaan monien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten pääset havainnoimaan OP:n toimintaa monista eri näkökulmista ja saat vahvan pohjan finanssitoimialalta. Järjestelmien kattavuuden myötä pääset oppimaan laajalti eri järjestelmistä.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme syksyn aikana. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään keskiviikkoon 18.9.2019 mennessä. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tarja Konttinen. Tarjan tavoitat numerosta +358 10 25 22904 to 29.8. klo 13─15, tai vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen tarja.konttinen(at)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.