(Poistunut julkaisusta)

System Product Owner, Talous ja raportointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Talouden ja raportoinnin IT Arealle System Product Owneria.

System Product Owner, Talous ja raportointi

Tehtävääsi kuuluu 

Talouden ja raportoinnin IT Arealla on kymmeniä järjestelmiä ja sovelluksia, joista otat vastuuta nimetyiltä osin. Tavoitteenasi on huolehtia järjestelmien laadusta, käytettävyydestä ja toimintavarmuudesta. Vastaat järjestelmiin liittyvän ulkopuolisen palvelun hankinnasta, toimittajajohtamisesta, sopimuksenmukaisuudesta, kustannuksista sekä tuotetun palvelun käyttäjätyytyväisyydestä.

Vastuullesi kuuluu myös palveluiden elinkaaren hallinta ja palvelunhallintaprosessien noudattaminen vastuualueellasi. Raportoit palvelutuotannon laatua ja kustannustehokkuutta eri sidosryhmille.

Mitä toivomme sinulta

Sinulla on muutaman vuoden kokemusta IT-järjestelmien ylläpitoon ja palvelutuotantoon liittyvistä tehtävistä monitoimittajaympäristössä. Hallitset hyvin palvelutuotannon prosessit ja sinulla on hyvä tuntemus toimittajajohtamisen keskeisistä periaatteista ja pelisäännöistä. Ymmärrät laajoja kokonaisuuksia ja haet proaktiivisesti uusia luovia ratkaisuja. 

Monitoimittajaympäristössä toimiessa yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Paineensietokykysi ansiosta säilytät analyyttisen ja ratkaisuhakuisen työotteesi myös häiriötilanteissa. Aiempi kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä sujuva suomen ja englannin kielitaito.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tehtävässä pääset toimimaan monien sidosryhmien kanssa ja havainnoimaan OP:n toimintaa useista eri näkökulmista. Järjestelmien kattavuuden myötä pääset oppimaan laajalti eri järjestelmistä. 

Tekemistämme ohjaavat vahvasti arvomme: yhdessä menestyminen ja ihmisläheisyys. Voit luottaa kollegoidesi apuun etkä tule jäämään tehtävissäsi yksin. 

Henkilökuntaetuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle; mahdollisuuksia täällä nimittäin riittää!

Lisätiedot ja hakuohjeet

Nyt haluaisimme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi tehtävään 6.3.2020 mennessä. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tarja Konttinen. Tarjan tavoitat p. 050 302 1112 tiistaina 25.2.klo 15-16 ja torstaina 27.2. klo 12-16. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen tarja.konttinen(at)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.