(Poistunut julkaisusta)

System Product Owner (OP Software, Insurance and Digital Platforms)
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmään, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme alan parhaat palvelut, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen: elämiseen. Etsimmekin nyt System Product Owneria työskentelemään vahinkovakuuttamisen järjestelmien toimintavarmuuden takaamisen parissa.


SYSTEM PRODUCT OWNER (OP Software, Insurance and Digital Platforms)

Vahinkovakuuttamisen System Product Ownerina vastaat oman sovellusalueesi palvelunhallinnan prosesseista sekä järjestelmien toimintavarmuudesta, laadusta ja häiriöttömyydestä. Vastaat alueesi järjestelmien toipumisesta häiriötilanteista yhdessä toimittajien kanssa. Teemme sovellusylläpitoa tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme asiantuntijoiden kanssa, joten toimittajajohtaminen ja -yhteistyö monitoimittajaympäristössä ovat iso osa työnkuvaasi. Toimittajayhteistyön osalta huolehdit myös kunnossapitopalvelun sopimuksenmukaisuudesta. Tätä kautta pääset olemaan mukana myös hankinnassa ja kustannusten johtamisessa. 

Palveluiden jatkuvan parantamisen ja häiriöitilanteiden ennaltaehkäisemisen hengessä tunnistat yhteistyössä muiden alueella toimivien ammattilaisten kanssa palveluiden kehittämiskohteita ja edistät niiden läpivientiä. Työsi sisältää myös palvelutuotannon laatuun ja kustannustehokkuuteen liittyvää raportointia sidosryhmille. 

 

Mitä toivomme sinulta 

 • kokemusta palvelunhallinnasta; olet toivottavasti suorittanut ITIL-sertifikaatin
 • kokemusta SIAM-mallin ja DevOpsin periaatteiden hyödyntämisestä
 • kokemusta toimittajajohtamisesta ja -yhteistyöstä
 • riittävää teknistä osaamista pystyäksesi hallitsemaan sovellusalueesi teknologioita sekä ymmärtämään niiden tiekarttaa ja elinkaarta
 • paineensietokykyä, jotta häiriötilanteissa pystyt säilyttämään ratkaisuhakuisen ja analyyttisen työotteesi
 • kykyä toimia verkostomaisessa ympäristössä sekä hallita laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia
 • sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Katsomme eduksi toimiala- ja liiketoimintakokemuksen vahinkovakuuttamisen parista.

 

Tarjoamme sinulle  

OP:n sisäisissä kyselyissä työntekijämme mainitsevat usein työnsä parhaaksi puoleksi työyhteisön ja huippuosaavat kollegansa, mistä olemme ylpeitä. Meillä olet mukana kehittämässä toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. OP Pohjolassa haluamme tarjota asiakkaillemme sopivia tuotteita, jotta he voivat keskittyä elämään. Samaa haluamme myös omille työntekijöillemme, minkä vuoksi rohkaisemme työelämän ja muun elämän väliseen tasapainoon. OP:laisena sinulle on tarjolla myös: 

 • vakaa työympäristö, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja 
 • mahdollisuus kehittää osaamistasi OP Software Academyssa työajan puitteissa 
 • rahanarvoiset henkilökuntaedut ja alennukset OP:n omista tuotteista 
 • strukturoitu asiantuntijan urakehitysmalli, joka tukee kasvua urallasi 
 • kattava työterveyshuolto, laaja hoitokuluvakuutus ja myös vapaa-ajan kattava tapaturmavakuutus 
 • liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet  

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 18.10.2020 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia – älä siis suotta odota viimeiseen hakupäivään! 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Talent Acquisition Specialist Anna Ruokamo (anna.ruokamo[a]op.fi) ja Competence Lead Minna Kurri (minna.kurri[a]op.fi, +358 40 0192 192).
  
Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. #LI-AR1