(Poistunut julkaisusta)

SYSTEM INTEGRATOR
Gemalto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018

Etsimme teknisesti ammattitaitoista henkilöä nimikkeellä

SYSTEM INTEGRATOR

Vastuualueeseesi kuuluvat biometristen järjestelmien laadun ja toiminnallisuuden varmistaminen, integrointi, speksaus ja toteutus asiakasympäristöön erilaisissa toimitusprojekteissa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Myös alihankkijoiden kehitystyön seuranta ja koordinointi ovat osa tehtäväkuvaa. Lisäksi osallistut aktiivisesti toimitusprojektin eri vaiheissa tehtäviin hyväksyntätestauksiin ja toimit linkkinä asiakkaan ja Gemalton kehitysyksikön välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa järjestelmäintegraatiokokemusta sekä järjestelmien räätälöintiosaamista asiakkaiden erityistarpeisiin. Lisäksi hallitset sujuvasti digitaalisen kuvankäsittelyn menetelmät. Eduksi katsotaan myös kokemus biometriikkanäytteitä käsittelevistä järjestelmistä. Ohjelmointikielten osalta toivomme hyvää ohjelmointitaitoa C/C++/C# ja/tai Java kielistä. Sinulla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (DI) tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Kommunikoit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on etu tehtävässä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Gemalton turvatuotteiden tulevaisuutta ja sen toimintaa kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa edelleen omaa osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Haarla, Director GBU PS&D Nordics, tel. +358 400 448607. Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2018 mennessä osoitteeseen anu.dajani@gemalto.com.