(Poistunut julkaisusta)

SYSTEM ENGINEER, Tampere
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Lue lisää https://www.valmet.com/fi/

 

Haemme nyt Tampereelle kahta

SYSTEM ENGINEER –nimikkeellä työskentelevää henkilöä.

Valmet Automaation Tampereen toimituskeskus etsii vahvistusta System & Networks -tiimiin palvelemaan globaaleja Valmet DNA -automaatiojärjestelmätoimituksia.

Tehtävässä vastuullasi ovat järjestelmien alustaminen, integrointi sekä mahdollisesti myös testaus osana projektiorganisaatiota. Olet osa 17 ammattilaisen tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Tehtävässä työskentelet globaalissa ympäristössä sujuvasti myös englannin kielellä. Työ voi vaatia myös ajoittain matkustamista käyttöönottovaiheessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-  soveltuvaa teknistä koulutusta (Datanomi, Tietoliikenneinsinööri yms.)           
-  sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
-  hyvät it-taidot, erityisesti työkalujen ja järjestelmien hallitsemista
-  paineensietokykyä ja kykyä tehdä projektiluontoista työtä

Tartut ripeästi toimeen ja työotteesi on itsenäinen. Vuorovaikutustaitosi ovat jo aiemmissa tehtävissä punnittu ja hyviksi todettu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön Valmetin automaatiojärjestelmän parissa, missä sinulla mahdollisuus kehittyä automaatiojärjestelmien end-to-end -toimitusprojektien asiantuntijaksi. Tehtävä on alkuun määräaikainen arkityö (38h/vko ja 6 kk), mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava.

Hae tehtävää 31.5. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”System Engineer, Tampere” -kautta.

Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.