(Poistunut julkaisusta)

System Consultant, toiminnanohjaus
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Haemme Visma Softwarelle tiimityöstä ja uuden oppimisesta innostuvaa järjestelmäkonsulttia. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Kehitämme, toimitamme ja tuemme mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net ohjelmistoja. Visma Software kasvaa huimaa vauhtia ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo noin 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla. Visma sijoittui suurten yritysten sarjassa kolmannelle sijalle Great Place to Work Finlandin tutkimuksessa.

System Consultant -tehtävässä autat asiakkaitamme toiminnanohjauksen ohjelmistojen käyttöönotoissa ja käytön tehostamisessa. Tavoitteesi on optimoida asiakkaiden kanssa ohjelmistojen hyödyntäminen ja siten tukea asiakkaan kilpailukykyä. Asiakkaidemme ajankohtaisia tavoitteita ovat prosessien sujuvuus, automatisointi ja tiedon tuottaminen päätöksenteon tueksi. Asiakkaamme ovat suomalaisia keskisuuria yrityksiä ja toimivat valmistuksen, materiaalihallinnon, projektoinnin ja huollon alueilla. Tehtävässä pääset näköalapaikalle yhden Suomen menestyneimmän ohjelmistoyrityksen konsultointi-tiimiin. Menestyt tehtävässä, kun sinulla on palava halu kehittyä asiakkaiden toimialoilla toiminnanohjauksen ammattilaiseksi. Sinulla on intoa auttaa asiakkaita, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat oppia ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja toimintaympäristöä.

Sinun tulee olla myös tiimipelaaja, koska tehtävässä teet yhteistyötä usean eri osaston kanssa. Toimit suunnitelmallisesti ja kannat yhdessä asiakkaan kanssa vastuun projektien dokumentoinnista. Arvostamme kokemusta ohjelmistoalalta ja asiakkaiden toimialoilta, mutta voit myös olla ottamassa ensi askeleitasi konsultin uralle. Oppimisen nälkä, nopeus ja asenne ovat ehdoton edellytys. Tehtävässä keskityt pääsääntöisesti Visma L7- ohjelmiston käyttöönottoihin ja konsultointiin. Toimipisteesi on Tampereella, Turussa, Jyväskylässä tai Helsingissä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Mauno Penttilä vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Maunon sähköpostitse mauno.penttilä@visma.com tai puhelimitse 0405659606.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 11.03.2019.