System Administrator IT-infran ylläpitoon ja kehitykseen, Krogerus
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2020
Etsimme System Administratoria Krogerukselle on-premise ja pilvi-infrastruktuurin ylläpidon ja kehityksen tehtäviin. Krogeruksella sinua odottaa monipuolinen ja vastuullinen tehtävänkuva, missä pääset heti aluksi mukaan pilvi-infrastruktuurin luomiseen ja pystyttämiseen. Tarjoamme sinulle hyvähenkisen tiimin tuen, erinomaiset työsuhde-edut sekä oivan tilaisuuden kasvattaa osaamistasi entisestään. Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
System Administratorina tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen roolin sekä mahdollisuuden päästä kehittämään Krogeruksen ICT-infraa. Työskentelet Krogeruksen on-premise ja pilvi-infran ylläpidon ja kehityksen tehtävissä ja heti työsuhteesi alussa pääset mukaan pilvi-infran luomiseen ja kehittämiseen. Kehitys- ja ylläpitotyön ohessa teet yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa sekä avustat tarvittaessa myös käyttäjätuen tehtävissä. System Administratorin roolissa sinulla on tärkeä merkitys Krogeruksen modernin työympäristön luomisessa koko henkilöstölle.

Krogeruksella pääset osaksi kuusihenkistä ICT-tiimiä, jossa tekemistäsi arvostetaan. Tiimimme tekee spesiaaliksi siihen kuuluvat henkilöt sekä tiimin positiivinen ilmapiiri. Organisaatiokulttuurimme tukee viihtymistäsi työssä niin osaamisen kehittämisen kuin hyvinvoinnin ylläpitämisenkin osalta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sisäisiin koulutuksiin ja lukuisiin sosiaalisiin aktiviteetteihin.

Tarjoamme


* Monipuolisen roolin, missä pääset heti työsuhteesi alussa pilvi-infran pystyttämisprojektiin
* Tilaisuuden syventää osaamistasi ICT-infran ylläpidosta ja kehittämisestä mielenkiintoisella alalla
* Kattavat työsuhde-edut ja miellyttävän työyhteisön

TYÖNKUVA
Tulet vastaamaan toisen System Administratorin kanssa sekä on-premise että tulevan pilvi-infran ylläpidosta ja kehityksestä sekä mm. laitehallinnasta. Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat:


* ICT-infran kehitys- ja ylläpitotehtävät (palvelimet, verkko ja tietoturva)
* Yhteistyö toimittajien ja palveluntarjoajien kanssa
* Laitehallinta
* Tarvittava käyttäjätuki ICT-infraan liittyvissä asioissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja kehityshenkinen tiimityöskentelyyn tottunut työntekijä, jolla on aiempaa kokemusta ICT-infran ylläpidosta ja kehityksestä sekä on-premise, että pilviympäristössä. Odotamme sinulta kokemusta ja ymmärrystä Microsoft 365:n ja Azure AD:n ympäristössä toimimisesta.

Kokemuksesi ja ymmärryksesi dokumentoinnin ja laitehallinnan (erityisesti asennustapojen kehitys ja hallinta) parista nähdään suurena etuna. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä, vaan arvostamme kykyäsi omaksua uutta tietoa ja kehitysorientoitunutta asennetta. Odotamme sinulta myös hyviä kommunikointitaitoja ja joustavuutta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta tai vastaava kokemus
* Relevanttia kokemusta infrastruktuurien ylläpidosta ja kehityksestä
* Osaamista ja kokemusta M365:n ja Azure AD:n parista
* Oma-aloitteinen ja sinnikäs työskentelyote
* Intoa järjestelmien parissa työskentelyyn
* Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2021 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Krogerus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Tapiolinna, Krogerus, 0447505635.
MUUTA TIETOA
Every handshake is unique. So is every one of our lawyers. Law has always been-and always will be-a peoples business. Thats why we only employ the most talented, ambitious and genuine people. We all share one common goal: to find solutions to your issues through a modern, meaningful and effective process. We bring a bit of ourselves into everything we do. Thats what makes us us. Read more about Krogerus here
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404931
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki