(Poistunut julkaisusta)

Systeemivastaava koneistosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SYSTEEMIVASTAAVAA 

koneistosuunnitteluun. 


Tehtäviisi kuuluu

Haemme nyt kahta systeemivastaavaa koneistosuunnitteluun: uima-allaslaitteiden systeemivastaavaa sekä pilssi- ja painolastivesijärjestelmien systeemivastaavaa.

Systeemivastaavana toimit oman vastuualueesi asiantuntijana sekä eri sidosryhmien (toimittajan, tilaajan ja tuotannon rajapinnassa) ensisijaisena yhteyshenkilönä. 

Hoidat omalla vastuualueellasi hankinta-, suunnittelu- ja valmistusaikataulujen suunnittelua ja valvontaa. Toimit hankintaprosessin teknisenä tukena, ja tarkastat ja hyväksyt piirustuksia. Teet asennus- ja käyttöönottovaiheessa valvontaa ja käyttöönoton hyväksynnän yhdessä tuotannon aluepäällikön kanssa. Lisäksi hoidat oman työalueesi valmiusraportointia sekä laivan takuuaikaisia reklamaatioita yhteistyössä takuuosaston kanssa. Kehittyvät toimintatapamme edellyttävät myös laitetoimittajien auditointia ja toimittajaverkoston kartoitusta yhdessä ostajien kanssa.


Toivomme hakijalta

Olet koulutukseltasi kone-, koneautomaatio- tai laivanrakennusinsinööri tai DI ja puhut suomen kielen lisäksi sujuvasti englantia. Olet työssäsi järjestelmällinen, tiimihenkinen, joustava ja paineensietokykyinen. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä laivanrakennusprosessin tuntemusta, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa. 

MS Office, AutoCAD ja Cadmatic–ohjelmistojen tuntemus on eduksi.

Tehtävä vaatii satunnaista matkustusvalmiutta.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jari Yli-Tolppa
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
040 5815014 (soittoaika arkisin klo 12.30-13.30)
jari.yli-tolppa@meyerturku.fi