(Poistunut julkaisusta)

Systeemisuunnittelija / Projektipäällikkö Steveco Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Steveco Oy on Suomen johtava satamaoperaattori, joka tuottaa ja kehittää satama- ja logistiikkapalveluja asiakkaiden tarpeisiin. Toimintaa ohjaa vahva vastuullisuus, oli kyse sitten ympäristöstä, ammattitaitoisesta henkilöstöstä tai asiakkaan lastista.

 

Työn kuvaus:
Rekrytoimme asiakkaallemme Steveco Oy:lle Systeemisuunnittelijaa / Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin kehitysprojekteihin. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä alkaa sopivan henkilön löydyttyä.


Toivomme sinulta:
- Soveltuvaa tietotekniikan opisto tai yliopisto koulutusta,
- vähintään muutaman vuoden työkokemusta samankaltaisista tehtävistä,
- kokemusta projektien hallintaan liittyvistä vastuualueista sekä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

 

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää paineensietokykyä, joustavuutta sekä analyyttistä työotetta. Lisäksi etsimme oma-aloitteista, sinnikästä ja vastuuntuntoista henkilöä, joka on valmis oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Yleisimpien ohjelmointikielten sekä Oracle ja Ms. SQL kantojen tuntemisesta on etua tehtävässä menestymisen kannalta.


Tehtäviisi kuuluu:
Systeemisuunnittelijana / Projektipäällikkönä työskentelet monipuolisesti erilaisten kehitysprojektien parissa. Lisäksi vastuualueeseesi kuuluu jatkuva yhteydenpito käyttäjien sekä asiakkaiden suuntaan. Kehitysprojektit liittyvät esimerkiksi ERP- järjestelmiin ja digitalisaatiohankkeisiin. Työ sisältää paljon erilaisia ongelmanratkaisutilanteita ajoittain tiukassakin aikataulussa.


Tarjoamme sinulle:
Tehtävässä saat mahdollisuuden jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen ja haastamiseen erilaisten projektien parissa, jotka tarjoavat mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä. Tehtävässä saat toimintasi tueksi ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset toimimaan joustavassa organisaatiossa, jossa sinulle tarjotaan kilpailukykyiset edut.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta
Klo. 14-15 Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi

 

Hae tehtävään 07.04.2019 mennessä jättämällä ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, oten haethan tehtävää heti!