(Poistunut julkaisusta)

SYSTEEMI-INSINÖÖRI (valaistusjärjestelmät), Turku
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?
Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

 

Haemme nyt Meyerin Turun telakalle

Laivan valaistusjärjestelmien systeemi-insinööriä.

Risteilijälaivan valaistusjärjestelmiin kuuluvat muun muassa hotellialueiden himmennysjärjestelmä, kansivalaistuksen ohjaus sekä savu- ja hätävalaistus.

Järjestelmät hankitaan projektikohtaisesti ja systeemi-insinöörinä vastaat niihin liittyvistä kyselyistä, toimittajan valinnasta, perussuunnittelupiirustuksista sekä käyttöönoton avustamisesta yhdessä projektin teknisen päällikön ja valaistusryhmän suunnittelijoiden kanssa. Työn tavoitteena on korkealuokkainen, säännöt, määräykset ja sopimuksen täyttävä kustannustehokas suunnitteluaineisto.

Vastaat myös sopimuksen mukaisen toimituksen toteutumisesta laivanrakennusaikataulun puitteissa kuten myös muutosten hallinnoinnista niin asiakkaan, toimittajan kuin muidenkin laivanrakennukseen osallistuvien toimijoiden osalta.

Toivomme hakijalta

-  Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
-  Muutaman vuoden työkokemusta alaa tukevista tehtävistä, sekä kokemusta projektityöskentelystä
-  Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
-  AutoCAD- tai vastaavan suunnitteluohjelman osaamista
-  Analyyttistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteellisuutta
-  Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meyeriltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Hae tehtävää 20.10. mennessä lähettämällä CV:si palkkatoiveineen kati.tuominen@manpowergroup.fi. Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ke 9.10. klo 15:00-16:00., p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.