(Poistunut julkaisusta)

Systeemi-insinööri, sähkönjakelu
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SYSTEEMI-INSINÖÖRIÄ, SÄHKÖNJAKELU


Tehtäviisi kuuluu

Tulet työskentelemään sähkösuunnitteluosastolla n. 10 hengen tiimissä, joka vastaa sähköntuotantolaitoksen ja sähkönjakelun toteuttamisesta laivaan.

Tehtävänkuvaasi kuuluu mm. suunnittelun lähtöaineiston laatiminen, laitemitoitukset sekä perussuunnitteluaineiston tarkastaminen. Vastaat myös laitehankintojen toimitusvalvonnasta. Lisäksi toimit käyttöönoton, tuotannon ja takuuosaston teknisenä tukena.

Tehtäväkenttä on monipuolinen ja kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus laajentaa vastuualuettasi.

Tässä työssä näet suunnitelmiesi toteutuvan tuotannossa ja pääset osaltasi rakentamaan maailman suurimpia risteilijälaivoja.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (Insinööri tai DI) sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tekniikan alalta. Tehtävässä menestymiseen tarvitset myös Autocad- ja Microsoft – ohjelmistojen osaamista. Lisäksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi ovat tarpeen.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Tiina Sjöström
Engineering Manager
044 300 6985 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 15-16)
tiina.sjostrom@meyerturku.fi