(Poistunut julkaisusta)

Systeemi-insinöörejä koneistosuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SYSTEEMI-INSINÖÖREJÄ KONEISTOSUUNNITTELUUN

Tehtäviisi kuuluu

Meyer Turun koneistosuunnittelu vastaa mm. laivojen voimalaitoksen, propulsiojärjestelmien, vedentuotannon sekä jäteteiden käsittelyn suunnittelusta ja hyväksyttämisestä asiakkaalla ja viranomaisilla. Haemme kasvavaan joukkueeseemme systeemi-insinöörejä eri järjestelmiin.

Tehtäviisi kuuluu:

•    Laivaerittelyiden ja systeemikuvausten laatiminen omalta vastuualueelta
•    Laitemitoituksen ja muun suunnittelun lähtöaineiston laatiminen
•    Perussuunnitteluaineiston laatiminen ja tarkastaminen
•    Laite- ja materiaalihankintojen tekninen käsittely
•    Käyttöönoton, tuotannon ja takuuosaston tekninen tuki tarvittaessa.

Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus, esim. konetekniikan ins. tai DI sekä aikaisempaa työkokemusta tekniikan alalta. Toivomme myös Autocad- ja Office –ohjelmistojen osaamista. 

Kommunikoit sujuvasti englanniksi. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on suunnitelmallinen ja jäsennelty työskentelytapa. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
sami.parkkinen@meyerturku.fi
040 5048925 (soittoaika torstaisin klo 14-16)