(Poistunut julkaisusta)

SW/HW ENGINEER
Noptel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme joukkoomme SW/HW Engineeria omaan teknologiaan perustuvien tuotteiden kehitystehtäviin.

Osallistut uusien tuotteiden kehitysprojekteihin sekä nykyisten tuotteiden jatkokehitykseen yhdessä muun tuotekehitystiimin kanssa. Pääset näkemään ja olemaan tiiviisti mukana maailman ykkösluokan etäisyysmittarien tuotekehityksessä ja valmistuksessa tuotteiden elinkaaren alusta loppuun asti. Teet monipuolista tuotesuunnittelua elektroniikan, laiteläheisen suunnittelun  ja sulautettujen järjestelmien parissa.

Odotamme sinulta hyvää C-kielisen ohjelmoinnin hallintaa. Eduksesi katsotaan Labview –kokemus sekä harrastuneisuus ohjelmoinnin ja elektroniikan parissa. Sinulla on tekninen koulutus tietojenkäsittelyn, tietoliikenteen tai sähkötekniikan alalta. Voit olla vastavalmistunutkin, sillä  suunnittelutehtävien kokemusta tärkeämpää on kiinnostus, innostuneisuus, oppimishalu ja –valmius.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen työtehtävä huipputekniikan parissa kansainvälisessä yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi organisaatiossamme pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Noptel Oy:ssä R&D Manager Juha Leskinen, puh. 040 516 8454 ja Mercuri Urvalissa Lauri Sainio, puh. 044 572 1427. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-12846).