SW Project Manager - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Oululainen Aava Mobile kehittää ja myy tabletteja teollisuudelle ja yrityksille. Nimemme "Aava" kuvastaa avointa tuotefilosofiaamme. Vuonna 2009 perustettu yhtiö on kasvattanut liikevaihtoaan viime vuonna hurjaa vauhtia, jopa lähes 300 prosenttia vuodessa. Aava Mobilen pääkonttori sijaitsee Oulussa entisen Åströmin nahkatehtaan tiloissa, joissa sijaitsee myös yrityksen testaus- ja tuotekehityslaboratoriot. Aava toimii kansainvälisillä markkinoilla ja meillä työskentelee 120 työntekijää. Vuonna 2018 Aava aloitti uuden palvelukeskeisen tuotemerkin Oonan, joka tarjoaa vallankumouksellisen ja innovatiivisen pilvikaupan ratkaisun. Tutustu meihin osoitteessa aavamobile.com ja Oona-projektiin osoitteessa oonacloud.com.

Oletko projektinhallinnan vahva osaaja ja kerännyt näyttöjä mobiilimaksamiseen liittyvien teknologioiden parissa? Haluaisitko tulla osaksi Aava-joukkuettamme mobiilimaksumaailmaa valloittavaan Oona-projektiin? Etsimme nyt Aava Mobile Oy:lle kokenutta projektipäällikköä vetämään Oulun projektitiimiä, toimimaan projektin yhteyshenkilönä Ranskan yksikköömme ja varmistamaan, että Oona on mobiilimaksamisen tulevaisuuden ykkösbrändi. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä alkuvuodesta 2020. 

Tehtävän kuvaus 

Tehtäviisi kuuluu Oonan ohjelmistoprojektin vetovastuu Oulun tiimin osalta. Toimit yhteyshenkilönä ranskalais-suomalaisessa tiimissä ja koordinoit ohjelmistokehitykseen liittyviä toimintoja. Projektin myöhemmässä vaiheessa pääset myös työskentelemään asiakasrajapinnassa sekä yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa. 
Odotamme sinulta kokemusta softatiimin vetämisestä sekä mobiilimaksamiseen liittyvien teknologioiden ja sertifikaattien parissa työskentelystä. Ketterän ohjelmistokehityksen vaiheet ja ohjelmistoprojektien luotsaaminen on sinulle tuttua. Tiiminvetäjän hattu sopii erinomaisesti päähäsi eli olet yhteistyökykyinen, siedät eri suunnista toimenkuvaasi kasautuvaa painetta ja toimit innostavana tiennäyttäjänä tiimillesi. Kaiken kaikkiaan toimit projektin koossa pitävänä voimana!

Miksi juuri Aava Mobilelle?

Me Aavalla olemme tehneet jo yli 10 vuotta töitä ratkaistaksemme asiakkaidemme maksuliikenteeseen liittyviä haasteita ja haluamme nyt Sinut mukaan tälle matkalle. Haemme kasvua sekä Oulussa että Ranskassa ja Oona-projekti onkin ykkösprojektimme tällä hetkellä. Visiomme on olla maksupäätemarkkinoiden merkittävin toimija. Olemme kokenut tuotekehitystalo, jossa osaamista jaetaan kollegoiden kesken ja toivommekin, että myös sinä tulet jakamaan tietämystäsi kanssamme. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja urheilu sekä yhdessä että erikseen on tärkeässä roolissa työviikossamme. Pääsetkin halutessasi mukaan monenlaisiin harrasteporukoihin ja haastamaan kollegoita myös yksilölajeissa. Odotamme sinua innolla mukaan Oona-joukkueeseemme!
Tutustu Oona-projektiin täällä: https://www.oonacloud.com/en/ 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan tiiminvetäjä Anu Grekula, puh. +358 40 027 0940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot