(Poistunut julkaisusta)

SW Manager
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt positiivista ja tiimihenkistä

SW Manageria

työskentelemään hankkeissa, joissa kehitetään ohjelmistoversioita / instrumenttia diagnostisiin testijärjestelmiin. Päätehtävänäsi on ohjata tai osallistua asiantuntijana ohjelmistoversioiden suunnitteluun. Lisäksi olet ohjaamassa alihankkijoiden työtä. Olet osana dynaamista tuotekehityksen instrumenttiryhmää, joka kehittää instrumenttia ja uusia sulautettuja ohjelmistoja testisysteemin tarpeisiin sekä työkaluja tuotekehityksen omaan käyttöön. Työssä pidät säännöllisesti yhteyttä niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta DI:n, insinöörin tai muun soveltuvan koulutuksen. Sinulla on näyttöä sulautettujen ohjelmistoprojektien hallinnoimisesta ja niiden alihankinnasta sekä aikaisempaa työkokemusta Qt, C/C++ -ohjelmoinnista Linux-käyttöjärjestelmässä. Lisäksi sinulla on kokemusta Agile-menetelmistä. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen ja englannin kielellä. Olet järjestelmällinen ja kykenet toimimaan aikataulupaineiden alla. Lisäksi sinulta toivotaan hyvää yhteistyökykyä, päämäärätietoista otetta, joustavuutta ja kykyä työskennellä tehokkaasti muuttuvissa olosuhteissa. Eduksi katsomme aikaisemman projektityöskentelykokemuksen IVD- tai Medical-laitteiden parissa ja kemian tai biokemian opinnot sekä elektroniikka- ja/tai mekaniikkasuunnitteluosaamisen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Olet osa tuotekehityksen moniammatillista tiimiä, jonka tehtävät ovat mielenkiintoisia, monipuolisia ja tarjoavat haasteita. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi näkemällä tuotteen koko elinkaaren ideasta tuotteeksi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Ossi Korhonen, p. 050 966 5739, ke 19.9. klo 9-11, pe 21.9. klo 13-14 ja ti 25.9. klo 9-11. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 1.10.2018.

Alustavan aikataulun mukaan haastatteluihin valituille ilmoitetaan vko 40 ja haastatteluita pidetään 9.-10.10.2018.