(Poistunut julkaisusta)

SW Engineer Trainee, part time
BCB Medical Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Tulet tekijäksi/harjoittelijaksi BCB Medicalin ohjelmistojen Special Operations -tiimiin, joka vastaa tuotannossa olevien ohjelmistojen toisen tason teknisestä tuesta ja erillistilattujen ohjelmistojen tai ohjelmistolaajennusten kehityksestä. Työ sopii erinomaisesti edistyneille opiskelijoille, jotka kaipaavat työharjoittelua tai lopputyö-/harjoitustyöpaikkaa.

Uutta tekijää tarvitseva kokenut Special Operations -tiimimme etsii joukkoonsa ohjelmistoalan tulokasta jakamaan kasvavan kehityskuormansa ja sitä kautta laajenevien tukitehtäviensä työtä. SW Engineer Traineen -tehtävässä näet terveydenhuoltoalan ohjelmistojen koko kirjon, ketterät kehitysmenetelmät käytännössä, ISO 13485 -mukaiset prosessiraamit ja ennen kaikkea innostavan työyhteisön, jossa kaveria ei jätetä ja kaikille etsitään oma rooli.

Työssä menestyäksesi sinulla on oltava halu ja kyky saavuttaa operatiivisia tavoitteita yhdessä oman tiimin ja muiden tiimien kanssa. Hyvänä kakkosena tulee halu ymmärtää asiakasrajapinnaltamme tulevia kysymyksiä ja taito ymmärtää kuinka vastaukset löytyvät erilaisissa ohjelmistoympäristöissä. Taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan pääset toteuttamaan ohjelmistoprojekteja työmääräarvioinneista lopulliseen toimitukseen. Kun asenteesi työhön on ratkaisu- ja kehityshaluinen, niin työ ja työkaverit opettavat tekijää.

Lähtötietoina sinulla olisi kuitenkin hyvä olla:

  • koodaustausta, kenties jo hieman työelämää koettuna tai edistyneenä opiskelijana
  • soveltuvia yliopisto- tai AMK-opintoja siten, että sinulla on selvää näyttöä edistymisestäsi
  • perusymmärrys ketteristä ohjelmistotuotantomenetelmistä ja kenties aavistus Lean-ajattelusta ja ITIL-tyylisestä tukitoiminnasta

Teknisesti osaat ohjelmoida Javalla ja ymmärrät olio-ohjelmointia. Perlin osaaminen on etu. Välttämätöntä on kiinnostus ja kyky oppia seuraavia asioita: SaaS, Docker ja Agile. On selkeä etu, jos opit ymmärtämään myös ohjelmistoprojektien hallintaa ja kenties erikoistut ja näytät kyntesi erityisesti jollain tietyllä osa-alueella kuten määrittely, suunnittelu tai testaus.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yhdessä nopeimmin kasvavassa terveydenhuollon ITyrityksessä, kilpailukyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi monipuolisesti ja saat olla tekemisissä omien alojensa huippuosaajien kanssa kasvavalla terveydenhuollon liiketoiminta-alueella. Meidän kasvumme myötä sinulla on mahdollisuus edetä organisaatiossamme.

Yrityksen arvot ohjaavat tekemistämme joka päivä: merkityksellisyys ja selkeys, viisauden etsiminen ja jakaminen, tekemisen intohimo, vapaus loistaa ja se, että meillä on hauskaa yhdessä.

Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Oletko valmis haasteeseen? Kerromme mielellämme lisää

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Delivery & Maintenance Tapani Loikkanen puh. 050- 4867954 tai sähköpostilla tapani.loikkanen@bcbmedical.com.

Jätä hakemuksesi 30.9.2018 mennessä sähköpostilla rekrytointi@bcbmedical.com. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.