(Poistunut julkaisusta)

SW Development Engineer, 3 tehtävää
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haussa on kolme SW Development Engineeriä Vantaan Martinlaaksoon.

Tehtävissä tulet osallistumaan tulevaisuuden älykkään tehtaan suunnitteluun ja rakentamiseen. Työtehtävät sisältävät laiteintegraatiota, tietokantoja, prosessin- ja tuotteiden jäljitettävyyttä, tuotannon automatisointia sekä käyttäjärajapintojen suunnittelua. Rooli ja työnkuva määritetään palkattavien henkilöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen ohjelmistokehityksestä, automaatiosta, tietokannoista, graafisten käyttöliittymien suunnittelusta/toteutuksesta ja LabVIEW:stä.

Odotamme sinulta kiinnostusta tekniikkaa ja tuotannon toiminnan kehittämistä kohtaan sekä halua kehittää ammatillista osaamistasi. Pystyt ottamaan vastuuta aikatauluista, projektien sisällöstä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta käyttökohteessaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Kärkäs, p. 050 341 3667 tai Petri Katravuori, p. 040 560 3042. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi(a)murata.com.

Jos kiinnostuit tehtävistä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 18.6.2018. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 900 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com