(Poistunut julkaisusta)

SW Developer (Terveydenhuollon järjestelmät)
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Etsimme ohjelmistokehittäjiä tekemään terveydenhuollon ammattilaisille entistä parempia tietojärjestelmiä

Cinian terveydenhuollon tiimissä tuottamamme ratkaisut palvelevat terveydenhuollon asiantuntijoita tavoitteena helpottaa heidän arkeaan. Laadimme ratkaisut tarkasti, tietoturvallisesti ja yhteistyössä loppukäyttäjien eli terveydenhuollon henkilöstön kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun keinoin.

Toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä täsmäratkaisuja vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle. Esimerkiksi erikoissairaanhoidon tarpeeseen räätälöity hanke on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Muun muassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä on rakennettu useita tällaisia täsmäratkaisuja kardiologisten, endokrinologisten ja haavapotilaiden hoitoon. Näin on saatu nopeasti käyttöön työtä tukevia ratkaisuja. Tärkeää on huomioida kehitettävien ratkaisujen yhteensopivuus olemassa olevien järjestelmien sekä tulevan kansallisen arkkitehtuurin kanssa.

Viime vuosien aikana tekemämme kehittämis- ja räätälöintityö kantaa hedelmää: Erinomaisten palautteiden johdosta tarve Cinian ohjelmistokehittämiselle on kasvanut. Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit ja yksityiset terveydenhuollon toimijat, mutta myös kansalliset hankkeet kuten UNA. Siksi etsimme nyt lisää osaavia tekijöitä. 


Millaista kehittäjää etsimme?

Sinulta toivomme backend- tai fullstack-painotusta sekä näyttöjä projektityöskentelystä. Etsimme ohjelmistokehityksen ammattilaista Software Developer sekä Senior Software Developer -rooleihin. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Pyrimme siihen, että tiimit osallistuvat teknologiavalintojen tekemiseen. Terveydenhuollon järjestelmämme on rakennettu Java/Spring -pohjalle. Käyttöliittymissä on hyödynnetty mm. React- ja Wicket-kirjastoja. Muita hyödyllisiä osaamisia tiimissä työskentelyyn ovat mm. Hibernate, relaatiotietokannat sekä DevOps -menetelmät (esim. Jenkins). Myös halukkuus työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa uusien ratkaisujen määrittelemiseksi on etu.

Ura Cinialla?

Cinian terveydenhuollon tiimi on osa Ohjelmistoratkaisut-yksikköä, jossa pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, joista kolmasosa työskentelee Tampereella. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä terveydenhuollon lisäksi mm. teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla sekä julkisella sektorilla (tutustu asiakastarinoihimme). Meillä on siis halutessaan mahdollista kehittää osaamistaan monipuolisissa projekteissa ja monenlaisille asiakkaille. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:
  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme (Naulakatu 3, Tampere) käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. 

Kiinnostuitko?

Jätä meille CV:si ja/tai hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja TH-tiimin projekteista antaa liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg 040 592 9596 (etunimi.sukunimi@cinia.fi).

Hae heti - haku päättyy 17.1.2021 tai kun sopivat henkilöt löytyvät.