(Poistunut julkaisusta)

Svetsoperatör till OSTP Finland Oy
OSTP Finland Oy AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Vi utvecklas och växer kontinuerligt, därför söker vi nu en svetsoperatör.

Vi söker en motiverad och yrkeskunnig svetsoperatör till våra produktionslinjer. Som operatör ansvarar du för att den dagliga produktionsmålsättningen på ditt eget område uppnås och för ett högkvalitativt arbetsresultat för våra kunders bästa. Arbetet omfattar svetsning med metoderna plasma, laser och tig. Du ansvarar för rapportering av vad som hör till ditt eget arbete, för arbetssäkerhet och för ordning och reda på. Arbetet är skiftesarbete.

VI SÖKER

Vi söker en initiativrik, noggrann yrkesmänniska med rätt inställning. Du känner dig motiverad då du kan påverka hur arbetet förlöper och hur du kan nå ett högkvalitativt slutresultat för kundens bästa. Du är inte villig att pruta på varken arbetssäkerhet eller kvalitet. Du har lätt för att samarbeta och du har goda interaktionsfärdigheter, för du kommer att samarbeta med övriga operatörer och arbetsledare. Du har förmåga att förstå större sammanhang, så att du tillsammans med andra kan lösa problem som uppstår. Du är redo att satsa på din egen utveckling och ditt eget kunnande också i fortsättningen.

VI FÖRUTSÄTTER

För uppgiften lämplig yrkesinriktad grundutbildning och kunnighet i t.ex. svetsning, maskinbearbetning och/eller processautomation

  • Tillräckligt goda kunskaper i finska och/eller svenska
  • Grundläggande datakunskaper
  • Tidigare arbetserfarenhet motsvarande arbete
  • Giltigt arbetssäkerhetskort

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning i ett företag i utveckling, som stöd har du härliga arbetskamrater. Vi erbjuder en trivsam arbetsatmosfär, en stor organisations förmåner och en möjlighet att utvecklas med företaget. Lönesättning enligt kollektivavtalet för arbetare inom teknologiindustrin och lokala överenskommelser. Prövotiden är 6 månader.

Intresserad? Ta tillfället i akt och skicka in din CV och en fritt formulerad ansökan via Baronas websidor (www.careers.barona.fi) senast 22.4.2019.