(Poistunut julkaisusta)

Svensktalande kundsbetjänare till Ylöjärvi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018Työn kuvaus:
  Huurre Group är en av Europas ledande koncerner inom kylbranschen med fokus på energieffektiv och miljövänlig kyla. Vi konstruerar och bygger professionella kyllösningar, produkter och tjänster. Vi hjälper våra kunder att sänka sina driftkostnader och minimera riskerna.
Huurrekoncernens primära kunderna finns inom livsmedelsindustrin, grossister, återförsäljare, professionella kök och sjukvårdssektorn. Vårt fokusområde är norra Europa. Idag sysselsätter vi mer än 650 anställda i fem länder, fyra fabriker och den årliga omsättningen var 133 miljoner euro i 2016.
På uppdrag av vår kund söker vi nu en kundbetjänare till en larmcentral som är öppen 24/7.
 
Din arbetsuppgift innebär att via monitorer övervaka kundernas fjärrkontrollerade apparater, att analysera larm samt att fatta beslut gällande reparationer. Du kommer dagligen att vara i kontakt med både kunder och berörda parter. De fjärrkontrollerade apparaterna är belägna både i Finland såväl som i Sverige vilket betyder att du kommer att utföra ditt arbete både på finska och svenska. 
 
Personen vi söker är en naturlig initiativtagande kundbetjänare som förhoppningsvis redan har en del erfarenhet med kundservicearbete som utförs per telefon. Tvåspråkighet är ett måste för att ordentligt kunna utföra arbetet. Som person skall du vara en beslutsfattare med starka problemlösningsförmågor som är kapabel av att arbeta effektivt och målmedvetet samt kunna fatta beslut även under press. Du kommer att få en omfattande introduktion till jobbet samt hjälp av ett kunnigt team. Tidigare arbetserfarenhet inom industriell automatisering och/eller informations- eller nätverksteknik ses till godo i ansökningen.
 
Vi erbjuder ett intressant och långvarigt arbete i ett uppskattat inhemskt företag. Du kommer att vara omringad av fantastiska kollegor, ett team av experter bakom dig samt en omfattande introduktion till arbetet. Jobbet är ett skiftjobb och kan därför lämpa sig även för en studerande.
 
Mer information får du från Tiinaleena Anttila på numret: +358 50 386 9841.

Asiakkaan tehtävänimike:  Hälytyskeskustyöntekijä


Sijainti:  Tampere


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere