(Poistunut julkaisusta)

Svenskspråkiga kundrådgivare till hälsovårdsbranschen i Kuopio
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018
Svenskspråkiga kundrådgivare till hälsovårdsbranschen i Kuopio

Är du en social person, villig att hjälpa, som brinner för sitt arbete och som har erfarenhet eller studier inom hälsovårdsbranschen? Om du känner igen dig är du den vi letar efter.

Opsets svenskspråkiga tjänster växer hastigt. Därför söker vi nu efter kundrådgivare med svenska som modersmål eller som talar svenska flytande som andra språk och som även har kännedom om hälsovårdsbranschen.

Till dina arbetsuppgifter hör att ta hand om telefontjänsten för Pohjola Hälsa, en del av OP Gruppen, och ge kunderna råd och handledning. Via telefontjänsten bokar kunderna tid till privatsjukhuset som specialiserat sig på dagkirurgi. Även telefontjänsten för företagshälsovården som baserar sig på förebyggande vård och sjukvård hör till arbetsuppgifterna.

Vi söker en person som är människonära och redo att med hela sitt hjärta hjälpa kunden. Vi önskar att du har en positiv attityd, viljan att växa och utvecklas i arbetet samt beredskapen att flexibelt jobba vardagar och veckoslut. Du kan arbeta målinriktat och du har en examen inom hälsovårdsbranschen eller också är dina studier på slutrakan. Du klarar av att betjäna kunder både på finska och svenska. Kännedom om personförsäkringar samt erfarenheter av arbete inom hälsovården anses som en merit.

Vi erbjuder dig en fast anställning och en konkurrenskraftig månads- eller timlön samt möjligheter till professionell utveckling. Vi vill att nöjdheten ska höras i din röst och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och moderna arbetsredskap samt en arbetsgemenskap som växer och utvecklas.

Om du blev intresserad av arbetsplatsen hoppas vi att du omedelbart söker jobbet via den bifogade länken - vi intervjuar och väljer sökande redan under ansökningstiden.

Uppgifter
Arbetet börjar: arbetet börjar stegvis under 2018.
Arbetstid: vår betjäningstid är vardagar klockan 7-22 och veckoslut klockan 11-17
Tilläggsinformation: Elina Malinen, tel. 0406578078, opset.rekrytointi@op.fi,
Övrigt: Intervjun och handledningen i arbetsuppgifterna sker på finska.
Hemsida: www.opset.fi
Länk till ansökningen: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25094&jc=1

Opset Oy har i över 15 års tid producerat stödtjänster för kontoret och personaluthyrningstjänster för OP Gruppen. Vi är verksamma på åtta orter i Finland och vi har cirka 800 yrkesproffs inom olika branscher.

Vår kund OP Gruppen, Finlands ledande finansgrupp och den största arbetsgivaren i branschen i Finland. Inom vår OP Gruppen arbetar över 12 000 experter och vi tillhandahåller bank-, försäkrings- och hälsovårdstjänster för mer än fyra miljoner kunder.