(Poistunut julkaisusta)

Svenskspråkiga kontorsanställda inom finansbranschen i Kuopio
Opset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2018
Är du en målinriktad och aktiv person som känner iver i sitt jobb och som vill växa och utvecklas inom finansbranschen? Om du känner igen dig är du den vi letar efter.

Opsets svenskspråkiga tjänster växer hastigt. Därför letar vi efter kontorsanställda som talar svenska som modersmål eller flytande som andra språk. Det finns flera lediga arbetsplatser och uppgifterna är placerade i team som till exempel har ansvar för OP Gruppens telefontjänster, elektroniska kundtjänster och andra bakgrundsuppgifter. Uppgiftstitlar är bl.a. kundrådgivare, försäljningsrådgivare och handläggare av betalningsuppdrag.

Vi hoppas att du har en positiv attityd mot jobbet, att du verkligen vill erbjuda kunden en ypperlig kunderfarenhet och att du strävar efter detta tillsammans med ditt team. Du bör ha förmågan till målinriktat arbete och kunna hjälpa dina kunder både på finska och svenska.

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig månads- eller timlön samt möjligheterna till professionell utveckling. Vi vill att ivern och nöjdheten ska höras i din röst och därför erbjuder vi flexibla arbetstider och moderna arbetsredskap samt en arbetsgemenskap som växer och utvecklas.

Om du blev intresserad av arbetsplatsen hoppas vi att du genast söker jobbet via den bifogade länken - vi intervjuar och väljer sökande redan under ansökningstiden.

Uppgifter
Arbetet börjar: arbetet börjar stegvis under 2018.
Arbetstid: våra servicetider är mån-fre 8.00-22.00 och lör 10.00-18.00
Mer information: Anna-Kaisa Mustaparta, 040 7694804, opset.rekrytointi@op.fi
Övrigt: Intervjun och handledningen i arbetsuppgifterna sker på finska.
Hemsida: www.opset.fi
Länk till ansökningen: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=25097&jc=1

Opset Oy har i över 15 års tid producerat stödtjänster för kontoret och personaluthyrningstjänster för OP Gruppen. Vi är verksamma på åtta orter i Finland och vi har cirka 800 yrkesproffs inom olika branscher. Vår kund OP Gruppen, Finlands ledande finansgrupp och den största arbetsgivaren i branschen i Finland. Inom vår OP Gruppen arbetar över 12 000 experter och vi tillhandahåller bank-, försäkrings- och hälsovårdstjänster för mer än fyra miljoner kunder.