(Poistunut julkaisusta)

Svenskspråkiga IT-supportpersoner till Polen!
Barona Katowice

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Application ends 20.01.2019

Planerar du en internationell start på din karriär? Eller vill du utöka din utlandserfarenhet? Vill du få mer utmaningar i arbetet eller mervärde för ditt CV? Få ett lyft i karriären utomlands - kom och jobba med vårt IT-support team i Katowice i Polen! Nu söker vi två Service Desk Agents till vårt Service center i Katowice, Polen.

Vi letar efter personer som kan börja omgående men senast 01-02-2019. Om du är intresserad av att kick-starta din IT-karriär utomlands så skicka in din ansökan redan idag!

På kontaktcentret i hjärtat av Europa är du välkomnad av ett glatt team, och dina kommande arbetsuppgifter kommer att vara IT- stöduppgifter via telefon och chatt, e-post eller via andra digitala kanaler.

Eftersom du i ditt kommande arbete i huvudsak arbetar på svenska är goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska ett krav. Eftersom du i ditt nya arbete bor och verkar utomlands, är goda kunskaper i engelska en merit. Arbetet utförs i skiften: morgon, kväll eller natt.

För vem?

Du kan vara nyexaminerad, eller en expert som letar efter nytt jobb och som drömmer om nya utmaningar. Vare sig om du är självlärd inom IT-området eller utbildad så söker vi dig. Du behöver inte nödvändigtvis vara ett färdigt proffs, du lär dig via arbetet och vi stöttar dig från början.

Det är lätt att åka till Katowice! Vi hjälper dig med de praktiska arrangemangen och du kan åka iväg enkelt. Du välkomnas av ett sammansvetsat team som håller ihop både på jobbet och på fritiden.

Sök nu!

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum tveka inte att skicka oss din ansökan!

Det viktigaste är att du är kundorienterad, gillar problemlösning och trivs i IT-branschen.

Vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du har gedigen erfarenhet av IT uppgifter, har arbetat med internationella uppgifter, är ung men begåvad, eller om du vill åka utomlands för första gången!

Varför Katowice?

Livet i Katowice är mer än endast arbete. Stadens mångsidiga möjligheter till varierande fritidssysselsättningar erbjuder dig upplevelser och nya bekanta. Din lön garanterar dig även en bra levnadsstandard och det är enkelt och förmånligt att resa inom Polen och via Krakow till Europa.

Våra nuvarande arbetare anser att det bästa med Katowice är:

  1. Livskvaliteten
  2. Arbetsgemenskapen
  3. Läget - staden och människorna