Suutari / Nahkatuotteiden ompelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haemme hevosten ja koirien nahkavarusteita valmistavalle asiakasyritykselle Lahteen nahkatyöstöstä kokemusta omaavaa henkilöä.

Työtehtäväsi on erilaisten nahasta sekä nahan kaltaisen synteettisestä materiaalista valmistettavien hevos- ja koiravarusteiden valmistustehtävät tuotteen alusta loppuun saakka.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta nahan työstöstä ja ompelusta, ja joko opiskeluiden tai työn kautta hankittu suutarin koulutus / työkokemus. Taustasi voi olla monenlainen, mutta erityisesti suutarin tai nahanompelukokemus voi olla hyvä tausta tehtävään.

Huomioithan että työ on suhteellisen fyysistä, sillä työstettävät materiaalit ovat pääsääntöisesti hyvin paksuja.

Työhön perehdytetään tuote ja työvaihe kerrallaan ja emme odota sinulta valmiiksi kaikkien tehtävien hallintaa. Tärkeintä on halu oppia, hyvät kädentaidot ja kiinnostus tehtävää kohtaan. Työtehtävät ovat erittäin monipuoliset ja erilaisia tuotteita on valmistuksessa satoja, joten tässä tehtävässä riittää sinulle haastetta ja mielenkiintoa pitkäksi aikaa! Itsenäinen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjolla on myös hyvän komptaktin työporukan tuki!

Työpaikka sijaitsee Lahdessa ja työaikasi tehtävässä on arkisin klo 7-15, mutta joustonvara toki on mahdollinen. Töihin pääsee julkisilla.

Työt alkavat soveltuvan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Tällä hetkellä tilanne näyttää kuitenkin siltä, että hyvin työssään pärjäävällä voi olla mahdollisuus jopa vakituiseen työsuhteeseen tämän jälkeen.

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään Baronan rekrytointijärjestelmään oheisen linkin kautta. Muistathan täydentää liitteeksi työ- ja/tai koulutustietosi sekä kertoa lyhyesti osaamisestasi tehtävään liittyen.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella rekrytoinnista vastaavalta henkilöltä Baronalta: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti myös videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390140
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Tampere, Riihimäki, Orimattila, Heinola, Hämeenlinna