(Poistunut julkaisusta)

Suurtehoimuauton kuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä SUURTEHOIMUROINTIIN pääkaupunkiseudun alueelle!

Työtehtävän kuvaus

Pääasiallinen työtehtäväsi on suurtehoimurointi monipuolisilla saneeraustyömailla. Suurtehoimurointi on tehokas ja edullinen menetelmä kaikkien irtoaineiden poistamiseen rakennustyömailla. Tehtävässä poistat työkohteesta purut, muhat, hiekat ja savet tehokkaasti ja pölyttömästi suurtehoimurin avulla. 

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta kuorma-autolla ajamisesta ja rakennustyömailla toimimisesta. Tehtävässä vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä ahtaissakin tiloissa. 

Toivomme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä erinomaista asennetta työntekoa kohtaan, joustavuutta työaikojen ja tehtävien suhteen. Eduksi katsomme raskaan kaluston teknisen osaamisen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarvitset vähintään:

  • C-ajokortin
  • Työturvallisuuskortin
  • Työtä pelkäämättömän asenteen

Tarjoamme sinulle joustavat työskentelymahdollisuudet ja itsenäiset työtehtävät. Pääset näkemään paljon erilaisia työmaita ja kerryttämään arvokasta työkokemusta rennossa työporukassa. Työn aloitusajankohta on sovittavissa. Tarjoamme täydet viikkotyötunnit.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.