(Poistunut julkaisusta)

Suurtehoimuauton kuljettaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme C-kortillisia suurtehoimuauton kuljettajia Helsinkiin. Työskentely tapahtuu 2-vuorossa, mutta painottuu päivävuoroon. Iltavuoroviikko noin kerran kuudessa viikossa.

Tehtävässä toimit suurtehoimuauton ja paineimuauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen, joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä C-luokan ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävistä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa, 050 471 3321.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.