Suurtehoimuauton kuljettaja / puhdistustyöntekijä Deletelle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle C-kortillista puhdistustyöntekijää Riihimäelle

Tehtävässä toimit suurtehoimuauton ja paineimuauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin päivystys- ja vuorovalmiutta.

Odotamme hakijoilta normaalia fyysistä kuntoa sekä hyvää ja pelotonta asennetta raskasta ja välillä likaistakin työtä kohtaan.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen. Tehtävässä suureksi eduksi nousee BC-ajokortti, työturvallisuuskortti ja kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1231942
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Riihimäki