(Poistunut julkaisusta)

Suurtehoimuauton kuljettaja Deletelle
Delete Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Delete Finland Oy:lle C-kortillisia suurtehoimuauton kuljettajaa Helsingin Ilmalaan määräaikaiseen työsuhteeseen kesän sesonkiin.

Haluatko työskennellä mukavassa tiimissä, Suomen johtavassa ympäristöpalveluita tarjoavassa yrityksessä, jossa turvallinen työskentely on aina etusijalla?

Barona hakee Deletelle C-kortillista suurtehoimuauton kuljettajaa Helsinkiin

Tehtävässä toimit suurtehoimuauton ja paineimuauton kuljettajana tai apukuljettajana kiinteistöjen puhdistus- ja saneeraustöissä sekä teollisuuskohteissa.

Työtehtävät edellyttävät ajoittain valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen sekä C luokan ajokorttia ja kuljettajan ammattipätevyyttä. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta Deleten mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Deletellä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta arkisin 12 - 13 antaa Atte Murto-Koivisto, 050 501 2792.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.