(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki/keittiöapulainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme ammattitaitoista SUURTALOUSKOKKIA/KEITTIÖAPULAISTA asiakaskohteeseemme Jyväskylän kaupunkiin Korpilahdelle.


ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.


Tässä työssä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa keittiön tehtävissä mukavassa porukassa ja työympäristössä. Työhön kuuluu kokin/keittiöapulaisen tehtävät. Työkohteet ovat koulun ja kahden päiväkodin keittiöissä sekä keskuskeittiössä, jossa valmistetaan päivittäiset ateriat päiväkoti-, koulu-, vammaispalvelu- ja vanhuskohteisiin. Työtehtäviisi kuuluu mm. astiahuoltoa, asiakaspalvelua, asiakastilojen ja linjaston palvelukuntoon valmistelua ja täydennystä. Päiväkodin välipalojen lopputyöt kuuluvat myös keittiöapulaisen tehtäviin. Lisäksi työhön kuuluu keittiötilojen ja -laitteiden puhtaanapitoa. Työajat sijoittuvat klo 8-15.30 väliselle ajalle ja työtunteja kertyy päivässä 7,5. Koulujen lomien aikaan työ on kokopäiväistä suutalouskeittiössä, jossa valmistamme päivittäiset ateriat päiväkoti-, koulu-, vammaispalvelu- ja vanhuskohteisiin. Työhön sisältyy tarvittaessa juhlapyhä- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen 31.7.2018 asti. Työ saattaa jatkua mahdollisesti myös tämän jälkeen.


Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta keittiöapulaisen/kokin työtehtävistä ja olet asiakaspalveluhenkinen. Koulutusvaatimuksena tehtävään on joko cateringalan perustutkinto tai kokin ammattitutkinto. Olet vastuuntuntoinen, aikaansaava ja pidät suurtalouden työtehtävistä, asiakaspalvelusta ja tiimityöstä. Et hämmenny kiireessä ja viihdyt kun työympäristönä on koulu- ja päiväkotiympäristö. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssä kulkemista.


Täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai kotisivuillamme www.iss.fi viimeistään 19.03.2018. Otamme hakemukset käsittelyyn jo hakuaikana.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa arkisin ravintolapäällikkö Katja Varsell p. 0400 597 606.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -