(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki/keittäjä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
Toimenkuva
Työ suurkeittiössä on vastuullista, koska siellä suunnitellaan ja valmistetaan ateriakokonaisuuksia suurissa erissä lukuisille ruokailijoille.
Työssä tarvitaan ruoka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Varsinkin erityisruokavalioita valmistettaessa on työssä huomioitava asiakkaiden erilaiset ravitsemukselliset ja terveydelliset näkökulmat.
Odotamme sinulta
Suurtalouskokilta edellytetään perusteellista ruoka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta.
Työ edellyttää hyvää organisointikykyä.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus, esim. suurtalouskokki.

Hygieniapassi.
Muut tiedot
Keittiön usein kiireinen työtahti edellyttää myös ripeyttä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
Suurkeittiössä työskentely on pääosin seisomatyötä, joten hyvästä kunnosta on hyötyä.
Erilaisille ruoka-aineille ja pesukemikaaleille allergisten on vaikea toimia ammatissa.
Mikäli olet etsimämme henkilö laita hakemus www.vmp.fi sivujen kautta. Lisätietoja Mirjam Sassi 0403075706 mirjam.sassi@vmp.fi tai Riikka Mäkinen 0449701693 riikka.makinen@vmp.fi
Kesto
n 3-6kk
Lisätietoja
Riikka Mäkinen, riikka.makinen@vmp.fi, 0449701693
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.08.2019 mennessä.