(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

SOK:n tytäryhtiö S-Herkkukeittiö Oy on Vantaan Viinikkalassa toimiva herkkukeittiö. S-Herkkukeittiöllä valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista valmisruokaa ja valmisruoka-annoksia Food Market Herkkuun sekä muihin S-ryhmän ruokakauppoihin. Osa valmistamistamme tuotteista tavoittaa kuluttajat läpi Suomen laajan myymäläverkostomme myötä.

Etsimme nyt Vantaan Viinikkalaan S-Herkkukeittiöön suurtalouskokkia vakituiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen.

Tarkemmin tehtävästä:

Suurtalouskokin toimenkuva koostuu ruuan valmistuksesta sekä kylmän että lämpimän keittiön puolella, korkean hygieniatason toimipisteessä. Kokkitiimin kuuluu 12 henkilöä ja tiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös keräily- ja pakkaustiimien kanssa. Keittiöllämme työskentelee päivittäin noin 55 henkilöä ja päivittäinen työaika sijoittuu su-pe klo: 06-22 välille. Volyymimme ovat suuret, joten tehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja paineensietokykyä. Lisäksi olet etsimämme henkilö, jos olet aikaansaava ja ripeäotteinen työssäsi.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Työskentelykielemme on suomi, joten suomen kielen sujuva puhuminen ja ymmärtäminen on tehtävän kannalta välttämätöntä. Lisäksi työssä vaaditaan voimassaolevaa hygieniapassia, johon työnantajanasi voimme tarvittaessa järjestää koulutuksen.

Arvostamme lisäksi hyvää tiimityöskentelyhenkeä, joustavuutta ja oma-aloitteellisuutta sekä vahvaa tuotetuntemusta elintarvikkeista. Lisäksi sovit joukkoomme, jos omaat positiivisen ja reippaan asenteen työtäsi kohtaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme ainutlaatuisen paikan kasvavassa premium-valmisruokatuotteiden toimintaympäristössä. Lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä keittiö-alan vahvaksi osaajaksi osana S-Herkkukeittiön mahtavaan työyhteisöä. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja meillä on työajantasoittumisjärjestelmä käytössä.

Tiesitkö, että S-Ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Tiesitkö, että S-ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijänämme saat rahan arvoisia etuja ostoksistasi kaikista S-ryhmään kuuluvista myymälöistä, ravintoloista, hotelleista ja huoltoasemilla, sekä monista muista paikoista. Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä: S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätietoja ja hakeminen

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 24.11.2019 mennessä. Käymme läpi hakemuksia ja tapaamme kiinnostavia osaajia jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viimeiseen hetkeen asti. Lisätietoja tehtävästä antaa keittiöpäällikkö, Torsti Uotila, torsti.uotila@sok.fi.