(Poistunut julkaisusta)

Suurtalouskokki
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Nautitko työstä keittiön puolella? Pysyykö pääsi kylmänä, vaikka uuni on kuuma? Jos olet syntynyt kauhat ja kattilat käsissä, taidat olla etsimämme suurtalouskokki!

Haemme SUURTALOUSKOKKEJA Tampereelle ja ympäryskuntiin.

Työaika painottuu arkipäiville, aamu - ja päivävuoroihin.

Hakemamme suurtalouskokki hallitsee taloudellisen ruoanvalmistuksen ja raaka-aineiden esikäsittelyn. Hän pystyy itsenäisesti valmistamaan suuria määriä ruokaa kerralla. Hän tuntee erilaiset ruokarajoitteet. Hän on innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Hän tuntee omavalvonnan, kuin omat taskunsa. Hygienia -ja keittiön siisteys on hänelle kunnia asia.

Me tarjoamme mahdollisuuden työskennellä joustavasti, sinulle sopivina päivinä. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Lisäksi osaamisensa näyttäneellä on olemassa mahdollisuus työllistyä täysillä tunneilla meille tai suoraan asiakkaalle.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva, osaava suurtalouskokki lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.